OOTD: Happy Colours

Ik ben sinds vorig weekend terug in België, en volgende week vertrek ik alweer voor een week naar het buitenland. In Kroatië was het altijd prachtig weer, maar in België is het toch wat wisselvalliger. Nu en dan komt de zon er wel door, en het is wel warm, maar toch is het soms wat bewolkt, en daarom koos ik vandaag voor een lichte trui. Om het geheel toch wat summerproof te maken, ging ik wel voor felle kleurtjes. Lees snel verder!

ball gown prom dresses

Ik word helemaal blij van deze outfit, ik hou ervan om een statement kleur te dragen.

Mijn trui is van Primark, en hij is een klein beetje “destroyed”. Ik vind de kleur helemaal perfect, en de trui is lekker zacht en comfortabel, maar zeker niet te warm voor een dag met veel zon. Het model is vrij wijd, maar dat vind ik net leuk.

Ook mijn jeans is van Primark. Ik had een nieuwe skinny jeans nodig, dus ik koos deze ripped variant uit en ik vind hem echt zo cool. Hij past perfect en de kleur is ook echt kei mooi. Ik hou van jeans die een beetje “kapot” zijn, en deze is daarom echt ideaal voor mij.

Het tasje dat ik draag is van Skinnydip London, en OMG wat een leuk merk is dat! Ze hebben echt superveel grappige statement tasjes en andere accessoires. Mijn tasje is doorzichtig en heeft glitters in de zijkant, en doet een beetje denken aan een sneeuwbol. Zo cool!

Ik kreeg onlangs weer een nieuwe voorraad aan Happy Socks binnen, en ik kon uiteraard niet wachten om ze te dragen. Ik koos vandaag voor de sokjes met palmboompjes, want die doen me het meeste denken aan de zomer.

Mijn sneakers, ten slotte, zijn mijn favoriete van dit moment. Ik wou al langer een paar Vans Oldskools, en ik vond ze uiteindelijk het goedkoopst via Stylelounge, lees hier mijn artikel daarover!

Hoe houd jij je outfit zomers?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

8 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.