S. Oliver So Pure Parfums

Ik vind het heerlijk om een geurtje te dragen, en in de zomer kies ik daarom meestal een licht en fris parfum. Onlangs kreeg ik het bericht dat S. Oliver een nieuw duo van parfums uitbrengt, en wauw: die zagen er goed uit! Het thema is puurheid, en dat past perfect bij mijn idee van de zomer. Ik probeerde daarom het duo van parfums uit, dus lees snel verder als je wilt weten wat ik vind van de S. Oliver So Pure parfums! 

Pure Life, Pure You

Centraal in het parfum en de verpakking staat Scandinavië. S. Oliver haalde haar inspiratie uit de Scandinavische stijl, en zorgde voor een strakke, lichte uitstraling. Less is more, en daar ben ik het helemaal mee eens!

  • S. Oliver So Pure Women EDT 30ml, €21,80
  • S. Oliver So Pure Men EDT 30ml, €21,80

Het flesje met de S. Oliver So Pure Women is minimalistisch en basic, maar straalt wel luxe en stijl uit. Ik hou van de kleur die ze hebben gekozen, want die past goed bij het “puur” concept. Het printje dat het doosje van het parfum versiert is elegant en delicaat. De geur is subtiel en zacht. Door de frisse noten van het parfum is het de ideale geur voor overdag!

Topnoten

Klimop, Kalamansi-citroen, appel

Hartnoten

Freesia, jasmijn, kasjmierhout

Basisnoten

Ambroxide, muskus, sandelhout

De S. Oliver So Pure Men heeft exact hetzelfde flesje, enkel de kleur is anders. Het donkerblauw is mannelijk, maar de look van het flesje blijft clean. Ook deze geur is best fris, al is hij ook erg mannelijk en zwoel.

Topnoten

Bergamot, groene appel, kardemom

Hartnoten

Lavendel, viooltje, geranium

Basisnoten

Ceder, sandelhout, amber

Conclusie

De S. Oliver So Pure geuren zijn fris en licht, en ze geven het idee van de Scandinavische stijl perfect weer. Hun verpakkingen zijn minimalistisch en clean, en stralen stijl uit. S. Oliver So Pure Women is mijn everyday geur geworden! De S. Oliver So Pure geuren zijn verkrijgbaar vanaf september bij Di en de zelfstandige parfumerie.

Wat voor parfums draag jij het liefst?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.