New in: Pabo Lingerie + WIN

Lingerie is zo belangrijk! Het kan ervoor zorgen dat je je goed voelt, zowel fysiek als mentaal. Ik vind het fantastisch om op zoek te gaan naar ondergoed dat echt goed past én mooi is, of nachtkleding die ervoor zorgt dat ik met plezier naar bed ga. De mooiste items die ik tegenkom, deel ik graag met jullie! Lees snel verder, want ik heb een aantal nieuwe items van Pabo die ik je wil tonen. 

Een goede beha die comfortabel zit én mooi is, is niet zo gemakkelijk te vinden. Ik was daarom enorm enthousiast toen ik deze Besired Racerback beha vond, én hij perfect paste. De voorkant van de beha is simpel, maar de achterkant is prachtig en elegant.

cocktail dresses AU

Ik kreeg de items uit dit artikel van Pabo Fashion, een webshop met enorm veel en betaalbare lingerie, nacht- en gewone mode. Er is heel veel keuze, en er zitten echt prachtstukjes tussen!

Het tweede item dat ik koos was een super schattig nachtjurkje. De stof is heerlijk zacht, en de combinatie van het kant met de lichtroze kleur maakt het geheel zo romantisch. Nooit meer draag ik een oud t-shirt om te gaan slapen!

WIN €50 SHOPTEGOED!

Als jij ook zo benieuwd bent geworden naar Pabo, en je jezelf (of iemand anders) wilt verwennen met een nieuwe outfit of lingerie, dan heb ik goed nieuws voor je. Ik mag namelijk drie keer €50 aan shoptegoed weggeven!

Dit is wat je moet doen om kans te maken 

 • Like Pabo en Silkeblogs op Facebook;
 • Tag minstens 2 vrienden in de comments van de post op de Facebookpagina van Silkeblogs!

Dit mag je doen om extra kans te maken 

Veel succes!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

16 Comments

 • Grete Karina schreef:

  Wat een verwennerij, ik loot heel graag mee!
  Ik like & share je op Facebook en like Pabo natuurlijk ook.
  Ik volg, save en love op Bloglovin’.
  En op Facebook heb ik 2 vriendinnen getagd.
  Nu maar duimen….. ?
  Fijne dag en groeten, Grete Karina

 • wanda berg schreef:

  Wauw wauw Wauwie dat zou echt geweldig zijn om te mogen winnen en elke dag met nieuwe passende lingerie te mogen beginnen en Pabo heeft prachtige lingerie van goede kwaliteit heb alle stappen doorlopen nu maar hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik dit shoptegoed mag winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen wie nou niet 😉 #DuimpjesDraaien fijn weekend liefs wanda ?

 • Marian B schreef:

  Een mooie en comfortabele bh is inderdaad lastig te vinden. Mezelf eens verwennen met lingerie vin mijn vriend vast niet erg 😉 Ik doe graag mee. Volg op bloglovin en gedeeld met G+.

 • Anita Roelfsema schreef:

  Super leuke actie! @ vriendinnen getagged, geliked, gedeeld en gevolgd op you tube, en blog

 • Danielle schreef:

  Wat een mooie items ! Ik sla de winactie even over, maar er is vast iemand anders die je er heel blij mee kunt maken!

 • Joanne schreef:

  Wat een mooie foto’s! Vooral die eerste 🙂 Staat je ook goed!

 • Ellen schreef:

  Wauww! Ik wil ook die Kissme slipdress! ? Ik heb beide facebookpagina’s geliked, 5 vriendinnen getagd in je facebookpost, en je youtubekanaal gevolgd! Fingers crossed…

 • Laurien schreef:

  Wow zo mooi! Ik doe graag mee. Ik heb alle verplichte stappen gedaan en ben geabonneerd op je youtubekanaal en volg je via Bloglovin’.

 • Emilie schreef:

  Wat een mooie foto’s! 🙂 Dat nachtjurkje is inderdaad best schattig .

 • elisabeth maria martina schreef:

  geweldig
  meteen gedeeld
  #duimen

 • Eve schreef:

  Waww KissMe Slipdress zou super zijn 🙂 ! Ik heb de 2 pagina’s gelikt,gedeeld en ik volg ook je blog en ik heb dees 3 vrienden getagd 🙂 !! Duimen maaarrrr 🙂

 • Kelly DV schreef:

  topwedstrijdje! liked and shared!

 • Lilly schreef:

  De kleding die jij hebt uitgekozen ziet er echt wel schattig en mooi uit maar toen ik er achter kwam dat de fbpagina die ik publiekelijk moet liken eerder van een sekshop was dan van een onschuldige lingeriewinkel besloot ik deze winactie toch over te slaan haha
  X

  • Silke schreef:

   Nou, Lilly, ik zou Pabo echt geen ordinaire seksshop noemen, hoor! Ze verkopen behalve fashion ook lingerie en wat ‘spannendere’ items. Ik vind het juist leuk dat er een degelijke site bestaat waar je dit soort dingen op een aangename manier kan bestellen!

   • Lilly schreef:

    Je hebt gelijk dat dit dan wel een kwalitatieve website is voor de spannendere dingen, ik bedoelde gewoon dat ik het als 16 jarige niet durf te liken omdat familie of vrienden op fb waarschijnlijk alleen oog zullen hebben voor de reclame met spannende items en niet voor de schattige kleding die ze ook hebben x

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.