Smashbox Be Legendary Triple Tone Lipstick

Heb jij ook wel eens de ombre-lip voorbij zien komen? Het lijkt op het eerste zicht een bizarre trend, maar eigenlijk is het ook wel een logisch concept: je zou het eigenlijk kunnen bekijken als een soort van contouren voor je lippen. Je kan een prachtig driedimensionaal effect krijgen door met donkere en lichtere tinten te werken, en dat heeft Smashbox goed begrepen! Ze brachten vier lipsticks uit die elke drie verschillende tinten bevatten. Lees snel verder als je wil weten wat ik daar nu van vind! 

Hoe leuk zien deze Smashbox Be Legendary Triple Tone Lipsticks eruit? Ze hebben drie kleuren in de bullet, die al bij het aanbrengen een ombre-effect achterlaten op je lippen. In totaal zijn er vier kleuren, waarvan ik er vandaag drie uitprobeer. Hierboven zie je van links naar rechts Nude Ombré, Sunset Ombré en Red Ombré. Vooral de middelste – Sunset Ombré – ziet er super cool uit! Ze zijn verkrijgbaar bij Ici Paris XL sinds 1 augustus.

  • Smashbox Be Legendary Triple Tone Lipstick, €26,- bij Ici Paris XL

Red Ombré

Red Ombré is de perfecte rode lipstick, maar dan de gradient variant. Met een diep, donkerrode tint bovenaan, een knalrode kleur in het midden en onderaan een koraalkeurtje denk ik dat dit een favoriet wordt van mij!

Het aanbrengen is even wennen, maar valt eigenlijk best mee van moeilijkheidsgraad. Het enige dat een beetje moeilijk is, is dat je de lipstick moet omdraaien om je onderlip te kleuren. Ik vind het effect best mooi, zelfs al voordat ik de kleuren heb geblend.

Tea Length Wedding Dresses AU

Door het ombre effect van de lipstick, zien mijn lippen er veel voller en driedimensionaler uit. Ja, ik vind deze echt mooi!

Nude Ombré

Een nude ombre lip is hélemaal trendy, de nude lip is nooit echt weg geweest, en het ombre effect zorgt voor de look van volle lippen. Ik kan niet wachten om deze Nude Ombré te proberen!

Hij is prachtig, kijk naar die kleuren en hoe ze mooi in elkaar overgaan! Ik vind dat deze look er heel volwassen uitziet, en I like it!

lace front wigs

Ik ben helemaal fan van deze lipstick, mijn lippen lijken echt groot! Deze look is zeker instagramproof!

Sunset Ombré

Deze is de meest bijzondere kleur van de lipsticks. Sunset Ombré heeft bovenaan een felrode kleur, in het midden een koele paarse tint en onderaan zelfs een intense oranje kleur. Wow, wat een combinatie!

Op mijn lippen valt vooral de middelste kleur hard op, zeker voordat ik heb de kleuren heb geblend. Ik had niet verwacht dat de combinatie iets voor mij zou zijn, maar ergens heeft het echt nog iets!

wigs for black women

Ik vind het er nog wel leuk uitzien. Zelf draag ik niet heel graag dit soort felle tinten, maar ik vind het best mooi. Wat is het toch leuk om dit soort gewaagde producten uit te proberen, en dan te merken dat het hélemaal werkt!

Conclusie

Ik vind ze echt top, de Smashbox Be Legendary Triple Tone Lipsticks. Mijn favoriet is de Nude Ombré, echt een prachtexemplaar. De rode kleur vind ik ook echt mooi, en zelfs de Sunset Ombré werkt gewoon. Wauw, ik ben echt onder de indruk. Dit heeft Smashbox echt mooi gedaan. Je krijgt gewoon drie lipsticks voor de prijs van één!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.