L’Oréal Serie Expert B6 + Biotin Inforcer

Ik heb mijn haar niet altijd goed verzorgd, en vroeger was mijn haar dan ook niet altijd zo vol en gezond als ik zou willen. Tegenwoordig neem ik mijn haarverzorging een stuk serieuzer, en dat loont: mijn haar is voller, langer en gezonder dan ooit. Nog steeds vind ik haarverzorging énorm belangrijk, en ik hou me echt graag bezig met het uitproberen van goede producten. Vandaag test ik daarom de L’Oréal Serie Expert B6 + Biotin Inforcer lijn uit. Lees snel verder als je wilt weten of deze lijn goedgekeurd is voor mijn haar!

De lijn bestaat uit een heel aantal producten. Zo is er uiteraard de shampoo, en een masker, maar ook wat extra producten die je haar ook na het wassen verzorgen. De producten bevatten vitamine B6, die haaruitval tegengaan en biotine, een ingrediënt dat de haargroei stimuleert. De producten geven je haar de extra kracht die het nodig heeft, en dat klinkt voor mij heel goed!

De L’Oréal Serie Expert B6+Biotin Enforcer shampoo is een verzorgende shampoo die mijn haar schoon maakt, maar die mijn haar ook voedt. De shampoo schuimt heerlijk en ruikt ook fantastisch. Na het wassen voelt mijn haar schoon maar niet droog aan. Ik vind deze shampoo alvast heel fijn!

Na de shampoo gebruik ik het Strenghtening Anti-Breakage Masque. Ik breng het masker aan op mijn haarpunten en ook een beetje op de lengten. Het masker voelt heel rijk aan en voedt mijn punten op een paar minuten. Als ik het masker heb gebruikt voelt mijn haar echt glad en zacht aan. Heerlijk!

Nadat ik mijn haar heb gewassen, vind ik het altijd fijn om nog iets van verzorging aan te brengen op mijn handdoekdroog haar, en dat doe ik met deze Strenghtening Anti-Breakage Smoothing Cream. Ik gebruik het op mijn puntjes, zodat ze zeker niet pluizig worden, en dat werkt erg goed!

De laatste twee producten zijn ook erg interessant: de Detangling Spray is écht iets voor mij. Ik heb zo vaak last van knopen, en ik vind het verschrikkelijk om ze er altijd weer uit te moeten kammen. Voordat ik mijn haar begin te kammen gebruik ik deze spray, en wauw: het werkt. Ik kan gemakkelijk elk knoopje uit mijn haar borstelen, zonder dat er al te veel haar in mijn borstel blijft hangen. Dit is echt een lifesaver voor mij!

Als laatste probeerde ik ook nog de Overnight Serum-gel uit, een soort van overnight masker dat je de hele nacht laat inwerken. Ik heb het twee nachten geprobeerd, en ik ben fan. Voorheen gebruikte ik vaak gewoon olijfolie om een DIY overnight masker mee te maken, maar deze is veel handiger, minder vet en ruikt lekkerder!

Conclusie

Ik ben soms echt wel heel streng als het aankomt op mijn haar. Enkel het beste is goed genoeg voor mijn haar, en daarom vind ik het altijd spannend om een nieuw product uit te proberen. De L’Oréal Serie Expert B6 + Biotin Inforcer producten zijn alvast goedgekeurd. Vooral de Detangling Spray is een lifesaver voor mij. Mijn haar wordt intens gevoed en voelt na een week of twee zelfs voller aan. Bovendien ruiken de producten echt heerlijk, dus ik blijf ze met plezier gebruiken!

Hoe verzorg jij het liefst je haar?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.