OOTD: Wonders

Huh, is het zomer? Ik had het totaal niet door, want laten we eerlijk zijn: wat is de zomer zonder een beetje zon? Het enige dat erop zit is ons een beetje warmer aan te kleden, maar ik wil mijn outfits toch nog een béétje zomerproof houden. Het was al een tijdje geleden sinds ik laatst een blazer droeg, dus daar breng ik vandaag verandering in. Lees snel verder hoe ik me kleed op een niet-zo-zomerse dag!

Ik speelde met zwart, wit, en een héél klein beetje kleur. Mijn top is van Glamodiosa, en maakt mijn outfit wat meer glam door de metallic finish van de stof. Ook een leuk detail aan de top is dat hij een knoopje heeft aan de zijkant.

Mijn jeans is mijn tegenwoordig favoriete jeans, en die kocht ik bij Primark. De kleur is echt zalig, en de scheuren geven elke outfit de nodige dosis grunge.

Ik droeg mijn witte blazer om me toch een klein beetje warm te houden, en die heb ik al een hele tijd. Een héle lange tijd geleden vond ik hem bij Bershka, maar ik draag hem eigenlijk niet zo heel vaak omdat ik altijd zo bang ben om hem vuil te maken, haha!

Ik ben ook hélemaal fan van mijn nieuwe sandalen! Ik kende het merk Wonders nog niet, maar ze hebben echt supermooie modellen! De gele kleur is echt mooi, maar niet té opvallend, en bovendien zitten ze ook echt heel fijn.

Mijn horloge komt je misschien bekend voor, omdat ik een gelijkaardig model heb, maar deze is wat groter. Hij is van Casio en ik bestelde hem op de website van Lucardi, een website vol prachtige juwelen.

Als je goed naar de foto’s hebt gekeken zie je dat ik ook een ring draag. Ik heb hem gekregen van mijn vriend, en vertel je er binnenkort zeker meer over!

Top: Glamodiosa // Jeans: Primark // Blazer: Bershka // Sandalen: Wonders // Casio horloge: Lucardi

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.