OOTD: Just A Summer Day

Ik wil me allereerst al excuseren: sorry dat ik vandaag zonnige foto’s en een zomerse outfit deel. Op dit moment zit ik in Boedapest, en het weer is hier écht heerlijk. Ik kan nog enkele dagen genieten van de zon, en dat ga ik volop doen! Mijn ideale outfit voor wanneer het echt warm is, is vrij simpel: ik combineer een simpel t-shirt met een denim short en sneakers. Lees snel verder als je mijn outfit of the day wilt zien!

 Bridesmaid Dresses and Gowns|LuckyBridesmaids

Ik hou echt van de casual feel die deze outfit uitstraalt. Bovendien is hij ook enorm comfortabel en gepast voor elke gelegenheid. Ik vind het echt heerlijk om gewoon enkele simpele basics te combineren tot een outfit!

Het t-shirt dat ik draag is van Levi’s, dat had je zeker niet zien aankomen! Ik ben helemaal fan van de trend van grote logo’s, dus dit witte shirt kon niet in mijn kast ontbreken. Het enige nadeel aan dit shirt is dat héél veel mensen het hebben, dus als ik het draag kom ik vaak mensen tegen die hetzelfde aanhebben als ik, en dat is soms wat awkward.

Mijn denim short is mijn favoriete korte broekje van het moment. Ik kocht het een tijd geleden bij Primark en het zit echt perfect: hij is lang genoeg om mijn billen te bedekken, en niet te strak maar ook niet te los. Ook de scheuren vooraan vind ik super; ik hou wel van een grungy look.

Voor mijn schoeisel koos ik nog eens voor mijn favoriete sneakers, de Adidas Superstar sneakers met zwarte strepen. Ik vind ze echt zo cool, en draag ze het liefst elke dag!

Mijn zonnebril is mijn geliefd model op sterkte van Polette. Ik kan niet genoeg krijgen van deze bril, hij maakt elke outfit hélemaal af.

Om het ’s avonds toch nét iets warmer te hebben, koos ik een vest van H&M. Ik hou van de donkerblauwe kleur, en de gouden knopen vooraan. Hij heeft op de rug ook een stuk dat elastisch is, en dat zorg voor een licht getailleerd effect. LOVE IT!

T-shirt: Levi’s // Short: Primark // bridesmaid dresses // Zonnebril: Polette // Vest: H&m
Hou jij ook zo van basics?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.