ProNails Clash Couture

Een hele tijd heb ik geen nagellak gebruikt omdat mijn nagels met een semipermanente lak waren gelakt. Toen de lak er weer af ging, moest ik even wennen aan mijn “naakte” nagels. Gelukkig had ik twee nieuwe lakjes klaarstaan die ik graag wou uitproberen, dus daar maakte ik snel werk van. Ik probeerde twee lakjes uit uit de Clash Couture collectie van ProNails. Lees snel verder als je wilt weten wat ik ervan vond!

Hierboven zie je de twee kleurtjes die ik uitkoos, Big Bang en Blue Beatz, en ook de Start en Finish lak. Met die twee laatste zou de lak een stuk beter blijven zitten, dus dat ga ik uiteraard ook uitproberen! Ik probeerde onlangs ook al twee tintjes uit de Street Heat collectie, en daar was ik heel tevreden van. Mijn verwachtingen staan dus hoog gespannen.

  • ProNails Start, €14,95
  • ProNails Longwear, €14,95
  • ProNails Finish, €14,95

Ik begon mijn manicure met de Start lak, die je nagels beschermt en verzorgt, en er ook voor gaat zorgen dat de lak beter blijft zitten. Mijn oordeel: hij lakt fijn, droogt extreem snel op en laat een subtiel glanzend laagje achter. Goedgekeurd, dus!

Big Bang is een soort nude lakje met een extreem fijne shimmer. In bepaald licht geeft hij zelfs een beetje een holografische indruk. Zelfs in het flesje was ik al fan van dit kleurtje, dus ik kon niet wachten om het op mijn nagels te zien!

Op mijn nagels is de kleur vrij moeilijk te beschrijven. De lak op zich is vrij warm van kleur, en heeft zelfs iets perzikachtig. De shimmers, daarentegen, zijn vrij koel en roze-paarsig, waardoor mijn nagels er in elk licht anders uitzien. Soms zijn ze nude, soms zijn ze felroze. Dit is echt een heel speciaal lakje, ik ga deze zeker vaker dragen!

De tweede kleur die ik uitkoos is Blue Beatz. Het is een supercute babyblauw kleurtje, dat perfect is voor de zomer en de lente. Ik hou echt van dit soort lichte tinten!

Op mijn nagels ziet hij er dan ook erg mooi uit. Hij dekt perfect in twee laagjes, en droogt mooi egaal op. Ik kan echt zo blij worden van nagellak van goede kwaliteit!

Ik werkte mijn manicure af met de Finish top coat van ProNails. Als ik mijn nagels lak gebruik ik wel vaker een top coat, maar ik heb niet echt het gevoel gehad dat dat echt iets verandert. Bij deze kan ik dat zeker wel zeggen: net voordat ik naar Kroatië vertrok, lakte ik mijn nagels met Start, Big Bang en Finish, en toen ik na meer dan een week thuis kwam, had ik maar enkele kleine chips in mijn nagels. Ja, deze doet écht zijn werk. Normaal houdt een lakje het op mijn nagels maar een dag of drie, hoogstens vier uit. Maar met de combinatie van de lak met de base en de top coat is een week niet meer zo onrealistisch!

Conclusie

Weer ben ik erg tevreden over de lakjes van ProNails. De kleurtjes zijn mooi, ze lakken goed en dekken mooi, en ook de Start en de Finish lak doen hun werk super goed. Mijn favoriet kleurtje is Big Bang, omdat hij een beetje “holografisch” is en heel erg verandert van kleur in elk licht. En als laatste: ik vind de flesjes ook supermooi!

Heb jij de lakjes van ProNails al geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.