OOTD: Shining In The Rain

Wat doet het klimaat raar; het is best warm, maar het regent. En het is zomer! Hoe kan dat? Net op tijd kwamen mijn nieuwe regenitems van Veritas binnen, dus was ik precies wanneer het begon te regenen klaar om naar buiten te gaan. Want met een mooie regenoutfit, is het gemakkelijk om te leren dansen in de regen. Als je wilt weten hoe mijn ideale regenoutfit eruitziet, lees dan snel verder!

Mijn regenjas, regenlaarsjes en paraplu zijn van Veritas. Check zeker even hun Go Out collectie, want die komt als geroepen, en bevat alles wat je nodig bent om buiten te zijn als het weer wat meer naar de herfst begint te neigen. Geen lelijke, ouderwetse regenjasjes meer, of khaki regenlaarzen. Met de items uit de collectie wordt de regen een feest.

De regenjas die ik uitkoos is wijnrood, want dat is mijn favoriete kleur! De wetlook ziet er cool uit, en hij houdt de regen perfect tegen.

Mijn paraplu is ook super: ik hou van luipaardprintjes, en het feit dat de paraplu doorzichtig is maakt hem extra handig. Ik wou al super lang een doorzichtige paraplu, en dit model is echt origineel!

Mijn regenlaarsjes passen perfect bij de paraplu, en hebben ook een luipaardprintje. Regenlaarsjes zijn altijd zo leuk, want ze zien er vrolijk en speels uit.

Omdat het best nog warm was, droeg ik mijn gewone outfit onder mijn regenjas. Een denim short en een leuk t-shirt is altijd gepast, vind ik, en zolang het nog niet té koud is blijf ik shorts dragen!

Mijn t-shirt komt uit de Treasure T-shirts lijn van ZoYou. Ik vind het superleuk om een t-shirt met een leuk printje te dragen, en deze met twee diamanten past helemaal bij mijn stijl.

Mijn short is van Primark, en kocht ik in het begin van de zomer. Een basic denim short is zo leuk om in je kast te hebben, want je kan er veel kanten mee op.

Wat draag jij het liefst als het regent?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.