Daten In Het Buitenland: Waarom, Hoe en Tips!

Nieuwe mensen leren kennen is niet altijd gemakkelijk, en in de zomer kan het verlangen naar passie en romantiek wel eens opduiken. Een ideale manier om als single vrouw iemand te leren kennen is om te daten in het buitenland.Lexa was het daar helemaal mee eens, en om je op weg te helpen bracht de website een gids uit met tips om grenzeloos te daten. Michelle vertelt je vandaag wat meer over de voordelen van daten in het buitenland, en hoe je dat nu concreet aanpakt. Lees snel verder!

Het beste van twee werelden

Op reis gaan is leuk, en daten is leuk; dus wat is er leuker dan om deze twee te combineren? Bezoek de mooiste bestemmingen, en laat je rondleiden door een knappe man!

Mensen met dezelfde interesse

Op vakantie kan je écht doen wat je graag wilt doen, en de kans is heel groot dat je bij jouw favoriete activiteiten gelijkgestemde zielen leert kennen. Ben jij een echte museumganger? Spreek dan zeker die knappe jongen aan die naar je favoriete kunstwerk aan het kijken is!

Je bestemming op een andere manier leren kennen

Als je een vakantielief hebt, kan hij je de bestemming op een andere manier leren kennen dan wanneer je het op je eentje ontdekt. Je date kan je de leukste plekjes laten zien, die bekend zijn bij de locals en misschien niet in je toeristengids!

Grenzeloos Daten Guide

Lexa.nl heeft een gids uitgebracht vol tips, zodat je knappe kerels van élke nationaliteit kan versieren. In de gids staan grappige verhaaltjes, een aantal nuttige zinnetjes in andere talen en zelfs tips voor in bed! Bekijk hier de gids – je kan hem trouwens ook geprint bestellen, moest je in het buitenland geen internet hebben!

Be safe!

Michelle vertelt dat een warme en exotische sfeer het seksueel verlangen verhoogt. Vooral volwassenen die uit een langdurige relatie komen zijn gemiddeld minder geneigd veilig en beschermd te vrijen. Dit is begrijpelijk wanneer je steeds met dezelfde persoon bent: van elkaar weet dat je niet met anderen onbeschermd betrekking hebt, er is geen druk wat betreft ongewenst zwanger worden, en je weet van elkaar dat je allebei geen seksueel overdraagbare aandoeningen kan doorgeven. Toch is de boodschap om beschermd te vrijen voor iedereen bedoeld. Een SOA oplopen is soms te behandelen maar in sommige gevallen niet. Bovendien kan een SOA de vruchtbaarheid aantasten en erg onaangename klachten veroorzaken, terwijl andere mogelijke sluimerend aanwezig zijn zonder klachten.

 

Het is trouwens echt niet belachelijk, ongemakkelijk of on-stijlvol om een condoom bij je te hebben, en je hoeft je er al helemaal niet om te schamen. It’s better to be safe than sorry, en wat een anticlimax zou het zijn als je in het heetst van de strijd moet opgeven omdat je jezelf niet kan beschermen!

Heb jij al eens gedatet in het buitenland? Of heb je spannende plannen? Laat het me zeker weten!

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.