Outfit: Feline Corners

Mijn outfit vandaag is een klein beetje speciaal: ik draag namelijk een stuk uit een hele speciale collectie. Je gelooft het misschien niet meteen, maar Heidi Klum en Lidl besloten om samen te werken en een modecollectie uit te brengen. Esmara By Heidi Kluis een collectie die niet enkel budgetproof is, maar ook heel veelzijdig, net als Heidi zelf. En ik had weer superveel geluk: ik kreeg een stuk uit de collectie om jullie te tonen. Ben jij ook benieuwd naar de collectie van Heidi Klum die binnenkort bij Lidl te verkrijgen is? Lees dan snel verder!

Hoe leuk is de hoodie uit de Esmara by Heidi Klum collectie van Lidl? Hij is voor mij een beetje oversized, maar dat vind ik net superleuk! Ik wist niet goed wat ik van de kwaliteit moest verwachten – vooral omdat het een erg betaalbaar item is – maar ik ben echt wel overtuigd. De stof is stevig en zacht, de details zijn perfect afgewerkt, en het printje is hélemaal iets voor mij.

Ik droeg de trui op een short die ik al héél lang heb, zo lang al dat ik hem drie jaar geleden ook al eens in een outfitpost droeg (klik hier voor die outfit). Hij is van Esprit en hij is nog steeds helemaal niet versleten, ook al draag ik hem met veel liefde!

Omdat ik deze outfit wat stoerder wou maken, koos ik nog eens voor mijn geliefde Bullboxer festival laarsjes. Ik kan echt geen genoeg krijgen van deze laarsjes, en ze passen gewoon bij elke outfit.

Mijn zonnebril heb ik ook al een tijdje, en is ook een favoriet. Hij is van Boohoo, en ik droeg hem al in deze outfit. Ik kan niet genoeg krijgen van mooie zonnebrillen, en dit model is perfect met zijn spiegelglazen en cat-eye vorm.

Hoodie: Esmara by Heidi Klum // Short: Esprit // Laarsjes: Bullboxer // Zonnebril: Boohoo
Ben jij ook zo excited voor deze collectie?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

8 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.