The Body Shop Matte Lipsticks & Matte Lip Liquids

Lipsticks maken mij altijd blij. Ik heb net mijn collectie opgeruimd, dus er is weer wat ruimte voor een paar nieuwe kleurtjes. Achttien nieuwe kleurtjes, om precies te zijn, want vandaag toon ik je de Matte Lipsticks en de Matte Lip Liquids van The Body Shop. Ik hou van matte lipkleuren, dus ik was meteen erg benieuwd naar deze kleurtjes. Als jij benieuwd bent: ik probeerde ze stuk voor stuk uit, dus lees snel verder!

Ik kreeg een doos opgestuurd, die helemaal gevuld is met de nieuwe lipproducten van The Body Shop. Op de doos staat de quote Play it clean, wear it bold, en dat past zo goed bij The Body Shop!

Ziet dit er niet enorm leuk uit? Alle kleurtjes zitten erin, van nude naar fel naar diep en donker. Wat een prachtige doos, ik word er helemaal blij van. Vanboven zitten de Matte Lipsticks, verkrijgbaar in zeven kleuren, en onderaan zie je de Matte Lip Liquids, die je in elf kleuren kan krijgen.

Dit zijn ze dan, de zeven Matte Lipsticks van The Body Shop. De verpakking van de lipsticks is alvast goedgekeurd. Langs de buitenkant zie je op de dop welke kleur de lipstick heeft, en de vormgeving is simpel, maar ziet er stijlvol uit. De hulzen voelen ook erg stevig aan, waardoor je het gevoel hebt dat ze echt luxueus zijn.

  • The Body Shop Matte Lipstick, €12,50

Hierboven heb ik de lipsticks allemaal geswatcht op mijn arm. De kwaliteit van de lipsticks ziet er nu al heel fijn uit. De lipsticks zijn allemaal helemaal mat, en de dekking is egaal – zelfs bij de donkerste tint. Ik denk dat de vierde en voorlaatste tint het mooist gaan zijn bij mij, maar ook de eerste kleur vind ik mooi! De lipsticks zijn romig en voelen geenszins droog aan. Ik kijk ernaar uit om ze op mijn lippen te hebben.

Hierboven zie je alle kleurtjes op mijn lippen. De finish is bij alle lipsticks helemaal mat, enkel Rio Fuchsia is een héél klein beetje glanzend.

Sienna Rose

Ik begin al met een mooi kleurtje. Sienna Rose is een nude kleurtje met een wat bruine ondertoon. Dit is een ideale nude tint voor mij!

Honolulu Pink

Lichtroze tinten staan mij eigenlijk nooit. Deze Honolulu Pink is dan ook niet echt ideaal voor mij, maar op zich is het wel een mooi kleurtje.

Lima Magenta

Lima Magenta is een tint die best fel is, en I like it! Ik draag best graag felle tinten, en deze paarse kleur is echt wel cool, zeker door de matte finish.

Rio Fuchsia

Dit is de enige tint die niet helemaal mat is, maar dat vind ik niet eens heel erg. Mooie kleur!

Havana Red

Ik had Havana Red een stuk roder verwacht, maar ik vind deze oranje kleur ook best mooi. Ik vind het enkel jammer dat de naam de kleur niet goed representeert. Wat denk jij?

New Orleans Scarlett

Deze is al een stuk roder, en ik vind hem prachtig! Dit kan wel eens mijn favoriete kleur worden!

Osaka Plum

Ik hou wel van donkere kleurtjes, en deze Osaka Plum is echt mooi.

Hierboven nog eens het overzicht van alle kleurtjes. Welke vind jij het mooist? Ik vind Sienna Rose (1) en New Orleans Scarlett (6) het mooist!

En dan nu ook de Matte Lip Liquids, en die zien er ook erg veelbelovend uit. Je brengt de lip liquid aan met een applicator die in de dop zit. Er zijn in totaal elf kleurtjes, en ze zien er allemaal prachtig uit!

De kleuren zijn best uiteenlopend. De liquids zijn erg romig en hebben intens pigment. Ik ben enkel een beetje bang voor de twee donkerste kleuren, want die lijken het nogal moeilijk te hebben met egaal dekken. De andere kleurtjes dekken overigens echt perfect. Heel indrukwekkend!

Hierboven zie je alle kleurtjes hoe ze eruitzien op mijn lippen. Alle kleurtjes dekken echt supermooi, en de lipsticks zijn allemaal mat tot semi-mat. Op mijn lippen voelen ze echt heerlijk zacht aan, maar doordat ze zo romig zijn blijven ze wel niet heel goed zitten. Op zich vind ik dat niet heel erg, want ik vind het even goed om ze doorheen de dag bij te werken als dat betekent dat ze aangenaam aanvoelen op mijn lippen.

Windsor Rose

Ik draag zelf niet heel vaak nude lipsticks, omdat die niet zo gemakkelijk zijn om te vinden, maar deze vind ik wel echt heel mooi!

Crete Carnation

Ik ben al naar Kreta geweest, en het is er echt heel mooi; net als deze lipkleur! Deze ga ik zeker vaker dragen!

Taipei Orchid

De kleur is op zich leuk, maar dit is echt een lipkleur waar ik niet mee sta.

Tokyo Lotus

Deze vind ik dan weer wel mooi. Tokyo Lotus is een beetje donkerder, en de paarse kleur is opvallend. Hij is wat minder draagbaar dan de nude kleurtjes, maar zeker mooi als hij goed bij je outfit gaat!

Goa Magnolia

Deze is nog iets donkerder dan de vorige, en ik vind hem ook nog mooier!

Paris Peony

Paris Peony is weer wat lichter, en wat feller. Ik vind hem wel mooi; hij lijkt wel op Tokyo Lotus, maar dan wat meer naar de rode kant.

Cali Gerbera

Cali Gerbera is een heel erg warme kleur. Ik vind eigenlijk dat de combinatie van de matte finish met de oranje kleur echt nog wel mooi!

Sydney Amaryllis

Ik hou van rode lipsticks, en deze dieprode kleur bevalt me erg goed!

Tahiti Hibiscus

Oh, dit is ook zeker een favoriet. Ik hou wel van donkere kleurtjes, en deze is nét donker genoeg, zonder te donker te zijn!

Mauritius Dahlia

Mauritius Dahlia is een intens, donker tintje. Ik hou echt wel van dit soort kleuren!

Sicily Iris

We sluiten af met een donker paars kleurtje. Sicily Iris is minder draagbaar, maar wel erg mooi. Weet je nog dat ik bang was dat hij niet goed genoeg zou dekken? Mijn angst blijkt helemaal onterecht!

Hierboven alle kleurtjes nog eens op een rij. Welke vind jij het leukst? Mijn favorieten zijn Windsor Rose (1), Sydney Amarillys (8) en Tahiti Hibiscus (9).

Conclusie

Ik had het eigenlijk al wel verwacht: de Matte Lipsticks en de Matte Lip Liquids van The Body Shop zijn goedgekeurd. De Matte Lipsticks zijn heel mat, hebben mooie kleurtjes en blijven supergoed zitten zonder droog aan te voelen. De Matte Lip Liquids blijven iets minder goed zitten, maar voelen wel heel romig aan op de lippen en er zitten zulke ongelooflijk mooie kleurtjes bij! Ik geef ze allebei een 9/10.

Ga jij een van de kleurtjes aanschaffen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.