Een Einde Aan Hoofdhuid Irritatie: Klorane Met Chinese Pioenroos

Heel regelmatig heb ik last van een geïrriteerde hoofdhuid, en ik voel me altijd zo niet-charmant als ik aan mijn hoofd moet krabben. Ik verzorg mijn hoofdhuid en haar altijd heel goed, maar soms is dat niet genoeg. Wat een opluchting was het, dus, toen ik een pakketje met de producten van Klorane met Chinese Pioenroos op mijn deurmat vond. Ik nam de producten meteen mee naar de badkamer en ging ermee aan de slag. Vandaag vertel ik je wat ik ervan vind. Lees snel verder!

Vooral tijdens die hete, zwoele zomerdagen heeft mijn hoofd wel eens last van een geïrriteerde hoofdhuid. Het klinkt echt niet aantrekkelijk, maar ik merk dat ik, wanneer ik veel zweet, er het meeste last van heb. Ik probeer mijn hoofdhuid goed te verzorgen, maar het is niet altijd zo gemakkelijk. Tenminste, als je deze producten van Klorane niet gebruikt, want ze zouden voor instant opluchting én verzachting op lange termijn zorgen. Dat heb ik nodig!

Ik had zelf nog geen ervaring met de producten van Klorane, maar de verpakkingen zagen er alvast veelbelovend uit. Ze geven een cleane, en professionele indruk, en ik hou van roze, dus daarmee konden ze al niets misdoen!

Klorane Verzachtende Shampoo

De shampoo bevat, net als de andere twee producten uit de lijn, Chinese pioenroos, die heel kalmerend werkt. De shampoo is erg vloeibaar en doorzichtig en biedt verzachting, en dat voelde ik meteen. Na mijn éérste gebruik had ik al geen last meer van jeuk. Ik ben de shampoo dan ook royaal blijven gebruiken, ik vind het echt een topper!

Klorane Conditioner

Normaal gebruik ik conditioner écht niet graag op mijn hoofdhuid, maar deze is daar net voor gemaakt. Je moet de conditioner lok per lok over de hoofdhuid verdelen en dan naar beneden werken. Ik had verwacht dat mijn haar vet en zwaar zou aanvoelen, maar dat was zeker niet het geval. Het was net zacht en glad en de knopen gingen er gemakkelijker uit!

  • Klorane verzachtende conditioner, €

Klorane SOS-serum

Voor de momenten dat je het echt niet uithoudt – ik heb er regelmatig zulke – is er het verzachtende en anti-irriterende SOS-serum. Je brengt hem lok voor lok op je hoofdhuid aan door hem op je hoofd te sprayen. Je kan hem gebruiken wanneer je er behoefte aan hebt, of in een kuur van zeven dagen. Ik heb hem zeven avonden na elkaar gebruikt, en nu gebruik ik hem nog heel soms, en ik kan je verzekeren: mijn hoofdhuid heeft sindsdien niet meer gejeukt. Echt een wondermiddeltje.

  • Klorane SOS-serum, €7,60

Conclusie

Ja, deze producten van Klorane met Chinese Pioenroos hebben zeker voor verzachting op mijn hoofd gezorgd. Ik heb sinds het eerste gebruik – en dat is al een paar weken geleden – geen last meer gehad van een geïrriteerde hoofdhuid. De shampoo maakt mijn haar schoon en zacht, en de conditioner kan ik op mijn haarwortels aanbrengen zonder dat ze vet of zwaar worden. Het SOS-serum hou ik zeker dicht bij me, want vanaf het moment dat ik weer last krijg, komt deze weer boven! De producten van Klorane kan je online vinden, of bij de apotheek!

Heb jij soms last van een geïrriteerde hoofdhuid?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.