Outfit: Urban Glam

Ik draag niet heel vaak jurken, en al zeker geen lange jurken, maar op reis durf ik al eens iets specialer te dragen dan normaal. Toen ik in Boedapest was, zag ik daarom de ideale gelegenheid om mijn lange jurk met bloemen aan te trekken. Ik heb er al superveel complimenten over gekregen, en terecht: het is een prachtige jurk. En hoewel het verre van zo lijkt, is hij erg budgetproof. Lees snel verder als je benieuwd bent naar mijn jurk en waar ik hem heb gevonden!

sexy prom dresses

https://www.foxbride.com

De bloemenjurk die ik draag is van Lesara.be, en wauw wat is hij mooi. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten van deze jurk, vooral omdat hij zo enorm betaalbaar was, maar wauw. Hij past echt heel mooi, hij is lekker lang en de stof voelt best kwalitatief aan. Voor mijn korte beentjes is hij een beetje te lang, dus ik moet er wat hogere schoenen onder aantrekken, maar dat vind ik prima. Zo zou ik het sowieso doen!

Ik trok daarom mijn nieuwe sandalen van Wonders aan. Deze schoenen droeg ik ook al in deze outfit, en ze zijn echt superfijn. Ze zijn mooi, elegant, en heel comfortabel. Ik draag ze echt vaak, en elke keer kijk ik naar mijn voeten en denk ik: wat zijn ze mooi!

Ik koos voor een zonnebril die ik al een hele tijd heb, en ik weet om eerlijk te zijn niet meer van waar ik hem juist heb. Het is zo’n model dat helemaal in de mode is, en je vindt ze overal.

Ook mijn horloge droeg ik in de bovengenoemde outfit al, het is van Casio en ik vond het bij Lucardi. Dit model zie ik tegenwoordig ook vaak terugkomen, en dat begrijp ik zeker: het is zo’n basic die overal bij past en die je outfit zo toch nog wat cooler maakt. Dit is tegenwoordig echt mijn go-to horloge!

Jurk: Lesara.be // Zonnebril: ? // Horloge: Casio // Sandalen: foxbride

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.