Outfit: So Soft!

Zonder het zelf helemaal goed door te hebben, droeg ik in Boedapest een van de eerste dagen een superzachte outfit. Ik had namelijk een fluffy tasje mee dat ik al een tijdje heb, en in het winkelcentrum kocht ik een fluwelen topje. De combinatie van die twee items zorgde voor een hele zachte outfit! Lees snel verder hoe ik mijn zachte items combineerde. 

Mijn tasje is zo fluffy, ik kan echt niet stoppen met het te strelen. Het lijkt echt alsof ik de hele dag een hondje of een katje met me meedraag, ik word er zo gelukkig van! Ik vond het even geleden bij Primark, en ik ben zo blij dat ik deze heb meegenomen naar Boedapest: omdat ik vaak wou lezen, had ik graag altijd mijn boek bij, en in dit tasje paste mijn boek précies!

Het topje dat ik draag vond ik bij Stradivarius. Ik had het merk al vaker voorbij zien komen, maar in Boedapest deed ik dus mijn eerste bezoek aan de winkel. Ik vond het er super, er waren zoveel mooie items, en dit fluwelen topje was mijn favoriet!

Oh, wat was het warm in Hongarije, dus ik besloot om mijn standaard denim short aan te trekken, die ik ook een tijdje geleden bij Primark heb gekocht.

Mijn sneakers zijn echt cool – al zeg ik het zelf – en ik heb er al talloze complimenten over gekregen. Ze komen van dezelfde webshop als mijn jurk van vorige week: Lesara.be. Ze zitten heel fijn en voelen stevig aan, en dat voor een erg beperkt budget!

De zonnebril die ik draag kennen jullie ondertussen vast al, het is mijn favoriete zonnebril op sterkte van Polette. Ik kan er maar geen genoeg van krijgen!

Mijn horloge is het Casio horloge dat ik meenam op reis. Dit was ook het enige horloge dat ik bij had, dus ik kon niet veel variëren.

Tasje: Primark // Top: Stradivarius // Short: Primark // Sneakers: Lesara // Zonnebril: Polette // Horloge: Casio
Hou jij ook zo van zachte stofjes?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.