3 Zomerproblemen Opgelost: Schuurplekken, Insecten & Zweet

Oh, de zomer. Voor mij mag het altijd zo warm blijven, ik kan niet genoeg krijgen van jurkjes, shorts en veel zon. Toch zijn er ook een aantal dingen die ik een stuk minder leuk vind aan de zomer. Denk maar aan schuurplekken en huidirritatie, die lastige beestjes die je altijd komen lastigvallen (vooral als je in je bed ligt, en wil slapen) en natuurlijk ook die helse zweetvlekken! Ik weet er alles van, en ik heb me de voorbije maand bezig gehouden met het zoeken naar oplossingen op deze problemen. Lees snel verder!

1. Schuurplekken

Vooral in de zomer, maar ook tijdens het sporten, bijvoorbeeld, heeft bijna iedere vrouw er wel eens last van: schuurplekken! Door wrijving van je huid of kleding die over je huid schuurt ontstaat irritatie, en dat kan behoorlijk pijnlijk worden. Dat is exact wat het idee achter Smoovall was, want zij kwamen op de markt met een spray die je op je huid kan aanbrengen en die je huid beschermt.

Eindelijk kunnen we een einde maken aan shorts dragen onder onze rokjes, of talkpoeder en vaseline smeren. Je sprayt de spray gewoon twee tot drie seconden over de huid die je wil beschermen, en je kan vertrekken. Smoovall Huidcontact Spray werkt minimaal vier uur, en het is gemakkelijk om aan te brengen. En de kleine flesjes kunnen zo in je handtas!

Bestel hier jouw flesje!

2. Insecten

Ik hou van dieren, maar als ik in mijn bed lig wil ik niet dat er nog drie muggen rond mijn hoofd blijven zoemen zodat ik niet in slaap kan vallen. Gelukkig kwam ik deze spray van Bye Bugz tegen, die enorm effectief is. De spray biedt bescherming tegen muggen en teken, en ik heb ook gezien dat Bye Bugz armbandjes heeft die je tegen die beestjes beschermt!

Koop hier jouw Bye Bugz spray!

3. Zweet

Even too much information: ik zweet wel eens. En soms wel veel. Ik kan er zo gefrustreerd van raken: steeds maar weer deo spuiten, en dan toch nog vlekken krijgen. Onlangs raadde iemand me de roller van Axitrans aan, en het klonk te mooi om waar te zijn: je brengt hem ’s avonds aan op je oksels, en er is geen druppeltje zweet meer te bespeuren. Ik heb hem uiteraard zelf getest, en ik moet toegeven dat hij echt wel zijn werk doet. Het enige nadeel is dat het een beetje een branderig gevoel geeft als je hem aanbrengt op je oksels, maar dat is de ochtend erna ook weer verdwenen.

Verkrijgbaar bij de apotheek!

Conclusie

Deze drie tips hebben voor mij de kleine probleempjes die de zomer met zich meebrengt ongetwijfeld opgelost. Hopelijk hebben jullie hier evenveel aan als ikzelf!

Heb jij nog tips om zomerproblemen op te lossen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.