Mijn Eerste Keer TAG!

Ik vond dat het weer eens tijd werd dat jullie me wat beter kunnen leren kennen, en hoe gaat dat beter dan met een tag? In deze video beantwoord ik vijftien vragen over allerlei van mijn eerste keren. Sommige vragen zijn best interessant, en sommige vragen zijn gewoon absurd. Ik vond het zelf alleszins een hoogst interessante vragenlijst. Lees snel verder als je de video wilt zien, en mijn antwoorden op de vragen wilt weten!

Klik hier voor het artikel over henna, klik hier voor mijn eerste video, en klik hier voor mijn “muziek” YouTube kanaal.

Heb jij sappige antwoorden op een van de vragen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.