Catrice Aqua Ink-In-Gloss

Ik hou van lipstains, want ze zijn zo handig: je moet ze maar één keer aanbrengen en ze blijven superlang zitten. Als ik een stain in de winkel tegenkom, vind ik het altijd moeilijk om ze te weerstaan. Toen Catrice de Aqua Ink-In-Gloss lanceerde, snelde ik dan ook naar de winkel om ze te checken. En ik nam drie van de vier kleuren mee naar huis. Vandaag vertel ik wat ik ervan vind, dus lees snel verder als jij ook zo benieuwd bent! 

De Catrice Aqua Ink-In-Gloss is een gloss op waterbasis, die semi-permanent is. Hij is helemaal vegan en bevat voedende ingrediënten. Hij is verkrijgbaar in vier tinten, maar één ervan was al uitverkocht toen ik ze wou meenemen, zo jammer! De glossjes zijn verkrijgbaar bij de drogist, en uiteraard zijn ze weer enorm betaalbaar!

  • Catrice Aqua Ink-In-Gloss, €3,59

De lipglossjes komen met een applicator in de dop, en zijn eigenlijk een kruising tussen een gloss, een stain en een liquid lipstick. Ze hebben de voordelen van elk van de drie, dus ik kon uiteraard niet wachten om ze uit te proberen! De verpakking vind ik niet supermooi, maar zeker ook niet lelijk. Wat ik wel merk is dat de opdruk er supersnel afslijt: van de rit naar huis in een tas zien ze er al erg gehavend uit.

010 – Pink Waterfall Swoo-Hoosh

Ik begin met de lichtste, roze tint. De consistentie is inderdaad erg waterachtig, en voelt helemaal niet plakkerig aan. Meteen na het aanbrengen geeft hij de indruk van een gloss, omdat hij zo’n mooie glans heeft. Na een tijdje slijt de gloss eraf, maar de kleur blijft wel intens op mijn lippen zitten!

De kleur is voor mij persoonlijk iets te roze, maar ik kan het zeker appreciëren! Qua dekking is hij niet de meest sterke, maar dat vind ik niet erg: een niet-dekkende lipkleur kan een heel natuurlijk effect hebben!

020 – Jump Into The Red River

Jullie weten ondertussen mogelijk al dat ik van rode lipsticks hou, en deze Jump Into The Red River is echt heel mooi! Deze dekt eigenlijk al een stuk beter, en check die glans!

De kleur is rood, en naar de donkere kant. Dit is volgens mij een rood waar iedereen erg mooi mee staat! Ja, dit is een favoriet!

040 – Let’s Mauve It To The Beach

Mauve liptinten zijn altijd wat moeilijker om te dragen, maar deze kleur spreekt me enorm aan. Wat een prachtige dekking, en die glans! Ook deze tint trekt stevig in de lippen, en blijft zowat de hele dag zitten.

De kleur is vrij donker, maar zeker niet té donker voor mij. Ik hou wel van een intens kleurtje, en deze Let’s Mauve It To The Beach is ideaal!

Conclusie

Behalve de verpakking – die snel afslijt – vind ik geen enkel negatief punt aan deze Catrice Aqua Ink-In-Gloss. Ik vind de kleuren mooi, en ik ben hélemaal fan van de consistentie. De glossjes zijn erg vloeibaar en trekken sterk in mijn lippen. Ik start de dag met een intense gloss, en een paar uur later zijn mijn lippen mat maar nog sterk gekleurd. Mijn favoriete kleur is Jump Into The Red River, maar om eerlijk te zijn vind ik alle kleurtjes best mooi!

Ga jij deze Catrice Aqua Ink-In-Gloss proberen?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.