Glamglow Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer

De allerleukste cadeautjes zijn die van Glamglow! Ik word altijd zo blij als ik de prachtige potjes zie, en de inhoud maakt me ook altijd heel enthousiast! Onlangs was het weer tijd voor zo’n cadeau, want Glamglow komt met een nieuw product op de markt. De Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer – wat een naam – is een hydraterende crème én een vloeibare highlighter in één. Ben jij ook zo benieuwd? Lees dan snel verder!

Hoe leuk ziet dit pakje eruit? Het logo van Glamglow doet mijn hart al sneller slaan, en deze roze verpakking is me helemaal op het lijf geschreven. Als je Glamglow kent, weet je waarschijnlijk dat ze bekend staan om hun maskers. Ik testte er al heel wat uit, de Supermud Clearing Treatment, de Gravitymud Firming Treatment, de Dreamduo Overnight Transforming Treatment en de Flashmud Brightening Treatment.

Mijn huid hydrateren vind ik enorm belangrijk, en het is een van de eerste dingen die ik doe als ik opsta. En dat is wat de Glamglow Glowstarter als de beste zou doen: hij hydrateert je huid intens en zorgt voor een stralende look. Hij is verkrijgbaar in drie kleuren: Pearl GlowNude Glow en Sun Glow. Ik probeerde Nude Glow uit, dat is de huidskleurige variant. Pearl Glow is een lichte highlighter-tint en Sun Glow is een bronze crème.

De Glamglow Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer bevat TEAOXI, die je huid instant hydratatie geeft. Hij bevat ook anti-oxidanten, vitamines en groene thee. Met de ultrafijne parel-partikeltjes geeft de crème een subtiele glow aan je huid, waardoor je extra hard gaat stralen!

Ik vroeg me af waarom er drie tinten zijn, en het antwoord is simpel: je kan ze apart gebruiken, maar je kan ze ook samen gebruiken om mee te contouren. Gebruik Nude Glow als basis over je hele gezicht, Pearl Glow als highlighter en Sun Glow om mee te contouren. Je kan de crème apart gebruiken, maar ook voor onder je foundation zou hij perfect zijn.

Kijk dan hoe rijk en romig de Glamglow Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer eruitziet, en de subtiele nude kleur trekt me echt aan. Dit wil je toch gewoon op je huid smeren?

De crème is erg licht en ruikt verrukkelijk. Hij trekt snel in, en hij laat inderdaad een prachtige glow achter. Ook op mijn gezicht geeft hij een enorm gezonde gloed, mijn gezicht ziet er dewy en gehydrateerd uit. Dit is dé ideale crème voor als mijn huid er wat dof uitziet, en hij is inderdaad perfect voor onder mijn foundation.

Conclusie

Zal Glamglow mij ooit teleurstellen met z’n producten? De Glamglow Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer geeft mijn huid een prachtige glow, en hydrateert haar tegelijkertijd. Dit is echt zo’n quick-fix product, mijn huid is blij en mijn teint ziet er stralend uit! Mijn badkamer begint ondertussen een beetje vol te staan met de producten van Glamglow, het begint uit de hand te lopen.

Wat denk jij van deze Glowstarter? Welke kleur zou jij kiezen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.