Outfit: Smart & Casual

Een perfecte outfit voor een gewone dag is voor mij een smart & casual outfit. Tegenwoordig draag ik enorm graag jurkjes, maar een gewone skinny jeans kan toch ook nog altijd. Op een gewone werkdag vind ik het heel fijn om een jeans te combineren met een overhemd, en dat is dan ook de outfit die ik vandaag graag met je wil delen. Als je wil weten wat ik zoal draag op een normale werkdag, lees dan snel verder!

Ik hield mijn outfit heel simpel met een skinny jeans die ik ooit kocht bij Pull & Bear. De knieën waren nog niet gescheurd op het moment dat ik de broek kocht, maar om een of andere reden vond ik dat er supercool uitzien, dus knipte ik twee gaten in de knieën. Ik vind het wel stoer staan, wat vind jij?

Het gestreepte overhemd dat ik aantrok is van Bershka, en vind ik een perfecte basic. De stof is licht en luchtig, en ik hou van de blauwe streepjes!

Ik besloot om nog eens mijn rode sneakers van Puma aan te trekken, om toch een klein beetje kleur in  mijn outfit te hebben. Deze sneakers zijn echt een beetje favoriet, want ik vind rood een supermooie kleur en ze zien er zo zacht uit. Ik kan er niet genoeg van krijgen!

Wist je dat je tegenwoordig ook zonnebrillen kan vinden op Coolblue? Ik dacht dat ze ondertussen al alles in hun webshop hadden, maar nu kan je er ook je zonnebril vinden. Ze hebben superveel mooie modellen, maar de bril die ik heb gevonden vind ik het allermooist! Hij is van Vogue en heeft warme rosé spiegelglazen. Ik vind hem prachtig!

Hoe mooi is ook mijn tas? Hij is van Longchamp en ik kreeg hem opgestuurd van UniqueBagsTravel.nl. Langs buiten is de tas zwart, en de binnenkant is rood. Hij doet me een beetje denken aan die prachtige Louboutin schoenen, met een rode onderkant. Ik heb al talloze complimenten gekregen over deze tas, ik vind hem echt fantastisch!

Ik droeg ook een paar super subtiele oorbellen van Amen. Je kan ze niet zo goed zien op de foto’s waarop ik ze aanheb, maar in het doosje zie je ze wat duidelijker. Het zijn enorm elegante, kleine sterretjes. Ik hou van de sieraden van Amen, omdat er ook een betekenis achter zit!

Mijn horloge, ten slotte, is van Oozoo. Ik heb het horloge al best een tijd, en ik vergeet hem telkens te dragen. Ik vind hem zo mooi, met de blauwe wijzerplaat, dus ik moet hem wat vaker aandoen!

Jeans: Pull & Bear // Hemd: Bershka // Sneakers: Puma // Zonnebril: Vogue // Tas: Longchamp // Oorbellen: Amen // Horloge: Oozoo
Wat is voor jou een perfect werk outfit?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

8 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.