Self Bestaat 1 jaar! Self Birthday Box

Self bestaat een jaar, hoe snel is dat gegaan? Om dat te vieren bracht Self een Birthday Box uit, een verjaardagsdoos die je kan bestellen, en die gevuld is met een aantal superleuke items! Self is een ongelooflijk merk van verzorgingsproducten, met een prachtig verhaal achter het ontstaan. Ik ben helemaal fan, en daarom moest ik deze box uiteraard hebben! Lees snel verder als je ook zo benieuwd bent naar de Self Birthday Box! 

Isabelle startte Self in 2016, en de reden waarom is echt prachtig, vind ik: haar dochtertje had een moeilijke huid met veel problemen, en geen enkel van de producten die werden voorgeschreven werkten voor haar. Isabelle nam daarom het heft in handen, en besloot om op zoek te gaan naar producten die wél zouden werken voor haar dochter. En zo werd Self geboren. Isabelle begon aan een lange zoektocht en ontwikkelde producten die helemaal natuurlijk zijn, en voor iedereen werken. In de lente van 2017 vierde Self haar eerste verjaardag, en dat mocht uiteraard niet ongemerkt voorbijgaan. Laten we de Self Birthday Box samen unboxen!

Self Boost of Freshness

Een Self product kan uiteraard niet ontbreken in de Self Birthday Box. De Self Boost of Freshness Facial Lotion is een reinigende melk die je kan gebruiken voor het gezicht en ook voor de ogen. De producten van Self zijn allemaal ontworpen voor de gevoelige en droge huid, en bevatten ingrediënten die allemaal heel zacht zijn.

Yoga by Julz T-Shirt

Dit vind ik een superleuke toevoeging aan de box: een t-shirt van het yogamerk Yoga By Julz. Jezelf goed voelen en stralen kan je heel erg opwekken van binnenuit, en yoga kan heel veel doen. Het heeft voordelen voor zowel je lichaam als je geest, en leuke yogakleding kan je die extra stimulans geven om er tijd voor te nemen.

Falke zijden sokken

Leuke sokken vind ik zalig, deze van Falke hebben een delicate crèmekleur en zijn zo ongelooflijk zacht! Als je je huid goed verzorgd hebt, is het heerlijk om haar nog eens te verwennen met zachte stofjes.

Behalve deze drie superluxe items, zit er ook nog een supercute kaartje in de box, mét een leuke pin. Ik word helemaal blij van deze box!

De Self Boost of Freshness heb ik uiteraard zelf uitgeprobeerd, en ik ben helemaal fan. De melk is erg zacht voor mijn huid, maar haalt wel gemakkelijk onzuiverheden weg. Ook de ingrediëntenlijst is zo indrukwekkend, Isabelle krijgt goede punten van mij!

Ga jij de Self Birthday Box bestellen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.