Outfit: Big Dreams

Vandaag is het 1 september, de eerste dag van het schooljaar. Het lijkt alsof het gisteren was dat ik nog naar school ging, maar eigenlijk is het al wel even geleden. Ik vind het zo gek om me voor te stellen hoe erg mijn leven veranderd is. Toen ik nog naar school ging had ik me nooit kunnen voorstellen dat mijn leven zou lopen zoals het gelopen is. Ik vind het heerlijk dat ik kan zeggen dat ik echt met trots terugkijk naar de weg die ik heb afgelegd. En alles is begonnen met een klein meisje met grote dromen! 

Hoe leuk is mijn jeansvestje? Het is van dezelfde webshop als waar ik in de twee vorige blogposts een item van droeg: Lesara.be. Ik vind dat echt een superleuke webshop, met enorm veel leuke items! Dit vestje is echt een statement item, ik vind het er supercool uitzien. Zeker met de pailletten en de prachtige quote Big Dreams op de rug. Love it!

Mijn sweater is van Nine Of Spades, ik ben helemaal weg van hun collectie. De sweater valt echt mooi en de stof is lekker zacht. Ik vind het logo op de sweater supermooi – ik hou van logo’s – en het tropische printje maakt mijn outfit toch nog een béétje zomers!

Mijn broek is van Ravie, en momenteel doe ik een takeover op hun Instagram! Ondertussen heb ik al heel wat leuke items van de webshop, en deze broek is een hele coole basic. Ik hou van de leatherlook, het maakt alles altijd zoveel stoerder!

Ik wist niet goed welke schoenen ik zou aandoen bij deze outfit, en toen zag ik plots mijn laarsjes van Bullboxer staan. Ik kan er niets aan doen: ze staan gewoon overal supergoed bij. Ookal is de festivalzomer bijna voorbij, ik ga ze ongetwijfeld nog vaak dragen!

Om mijn pols draag ik een armbandje van Pig & Hen. Ik kreeg het een tijdje geleden van hen op de persdagen in Antwerpen, en ik vind het echt een supermooi bandje. Het is stoer, maar de roze kleur maakt het toch wat vrouwelijker.

Om mijn outfit helemaal af te maken en toch nog iets meer glamour toe te voegen deed ik mijn oorbellen van Pandora aan. Een klein beetje bling is altijd gepast, toch?

Jeansvestje: Lesara.be // Sweater: Nine Of Spades // Broek: Ravie // Laarsjes: Bullboxer // Armbandje: Pig & Hen // Oorbellen: Pandora
Heb jij nog grote dromen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.