Stars & Drive event met Mumm RSRV

Er zijn zo van die dingen waarmee je me altijd blij maakt. Champagne is er zo eentje van, en toen Maison Mumm mij uitnodigde om hun nieuwe champagne te gaan proeven, ging ik er dan ook met plezier en enthousiasme op in! De RSRV cuvées zijn zo ongelooflijk exclusief, het is echt moeilijk om aan een fles te raken, maar yours truly heeft de champagne geprobeerd, én ik mocht zelfs een fles mee naar huis nemen. Vandaag vertel ik je alles over het event, en uiteraard beantwoord ik de vraag: is de Mumm RSRV champagne lekker? 

Ik mocht mijn +1 Floor meenemen, dat is mijn zus (je ziet haar achter mij, net boven mijn schouder), en na ongeveer een uur rijden bereikten we Eigenbrakel, waar het event plaatsvond. Stars & Drives vond plaats op het golfterrein Les Sept Fontaines. Alles was prachtig verzorgd, en we voelden ons meteen welkom!

En dan was het tijd om de champagne te proeven. Ik moet eerlijk zijn: ik ken hélemaal niets van champagne, maar wat ik wel met zekerheid weet te zeggen is dat deze heerlijk was! Zoals ik al zei, is de Mumm RSRV enorm exclusief, en is de champagne enkel verkrijgbaar via exclusieve distributie en enkel gereserveerd voor Mumm friends.

Dan was het tijd voor de voorstelling. Alles was in het Frans, en het was erg druk zodat ik geen zicht had op het podium, dus het was nogal een uitdaging om te volgen wat er gebeurde. De voorstelling begon met de bekendmaking van de winnaars van een golfwedstrijd die eerder had plaatsgevonden – dat denk ik, tenminste, daar was ik niet bij – en dan werd er een woordje uitleg gegeven over de Mumm RSRV champagnes. De ambassadeur van Mumm RSRV is Thierry Neuville, een bekende rallyrijder!

Na een glaasje van de heerlijke champagne en de voorstelling kregen we een heerlijk hapje te eten. Er was veel keuze en alles zag er super uit, jammer genoeg had ik nét voordat we naar Eigenbrakel vertrokken al gegeten, dus kon ik maar een klein beetje proeven.

Op het einde van het event kregen we ook een fles van de Mumm RSRV champagne mee naar huis. Ik kreeg ook de kans om een van mijn vrienden blij te maken met een fles, en dat deed ik met plezier! Kijk even op mijn Instagram om te zien met wie ik mijn champagne deelde!

Hou jij ook zo van champagne?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.