Nieuwe Producten van The Body Shop

Onlangs kreeg ik een superleuk pakketje met wat nieuwe producten van The Body Shop. Vroeger ging ik zowat elke week naar The Body Shop, het was echt mijn favoriete winkel. De laatste tijd kom ik er wat minder vaak, maar toch vind ik de producten altijd heel fijn. Ik was dus heel blij toen ik nog eens de kans krijg om wat producten uit te proberen. En vandaag vertel ik je uitgebreid hoe mijn ervaring met de nieuwe productjes van The Body Shop! Lees snel verder.

Ik kreeg een paar makeupproducten en ook wat verzorging opgestuurd. Ik was vroeger al supergrote fan van de producten The Body Shop, en onlangs probeerde ik hun collectie aan matte lipproducten uit en daar was ik ook erg enthousiast over. Mijn verwachtingen zijn dus best hoog gespannen voor deze alvast leuk uitziende producten.

Ik begin met de Tea Tree Anti-Imperfection Night Mask. Vroeger gebruikte ik al vaker de producten met theeboom, want die schijnen heel fijn te werken voor de onzuivere huid, en ik was er wel heel tevreden van. Dit overnight masker is niet enkel 100% vegan, maar zorgt er ook voor dat ’s nachts je onzuiverheden verdwijnen en poriën fijner worden.

Het masker is erg groen, en ziet er een beetje raar uit, vind ik, maar theeboom is wel een ingrediënt waar mijn huid altijd blij mee is. Je brengt het masker ’s avonds aan op een gereinigd gezicht, en ’s ochtends spoel je het er gewoon af. Het masker is zo ontwikkeld dat het geen vlekken achterlaat op je hoofdkussen, oef!

De groene kleur van het masker ziet er erg grappig uit, en de structuur is ook echt vreemd. Het is een soort vaste gel, en doet me wat denken aan gelatine pudding. Het aanbrengen gaat wel heel fijn, en ’s ochtends is mijn huid inderdaad erg mooi. Ik heb het product nu een aantal keer gebruikt, en ik denk dat ik hem in de badkamer laat staan om hem wat vaker te gebruiken!

Deze Drops of Glow Lustre Finish Creator sprak me meteen helemaal aan. Het is een oplichtende vloeistof die je als vloeibare highlighter kan gebruiken, of kan vermengen met je foundation voor een glowy look. Ik hou zelf wel van een vloeibare highlighter, dus ik gebruikte hem voornamelijk op mijn jukbeenderen.

Dit is hoe de vloeistof eruitziet. Op het eerste zicht is hij vrij roze, maar eens je hem uitgesmeerd hebt, wordt hij transparant en laat hij een glanzende gloed achter.

Dit is hoe mijn huid eruitziet zonder enige makeup. Mijn huid is vrij mat, en ik vind het heel fijn om een klein beetje highlighter toe te voegen om een subtiele glow toe te voegen.

Ik bracht de Drops Of Glow rechtstreeks uit het flesje aan op mijn jukbeenderen.

De druppeltjes laten een subtiele glans achter. Dat vind ik het fijne aan vloeibare highlighters: je ziet ze echt niet zitten op de huid, en ze smelten prachtig samen voor het meest subtiele en natuurlijke resultaat.

De Matte Clay Skin Clarifying Foundation is een matte foundation, die matterende klei bevat én theeboom. Ik heb al gezegd hoe fijn ik theeboom vind, dus ik vind het al helemaal fijn dat het ook in deze foundation verwerkt zit. De foundation is licht, maar zou wel een vrij hoge dekking hebben. Ik ben over het algemeen niet vaak fan van matte foundations, want ze geven vaak een vrij onnatuurlijk effect. Toch ben ik heel benieuwd naar het resultaat van deze foundations!

Op de foto hierboven draag ik de Matte Clay Skin Clarifying Foundation. Ik gebruikte de twee kleuren die ik opgestuurd kreeg, en bracht de lichtste (Tamerza Dune) aan op het midden van mijn gezicht, en de donkerste (Moluccan Nutmegs) langs de contouren van mijn gezicht. Ik wist eerst niet goed wat ik moest verwachten van de finish, maar hij is niet héél mat. Het effect is uiteindelijk best nog mooi en natuurlijk. Ik bracht de foundation aan met de Fresh Nude Foundation Brush die ik erbij kreeg, en dat werkte heel fijn. Ik hou ervan om foundation aan te brengen met een kwast.

Ondertussen gebruik ik de foundation al een paar weken, en hoewel ik niet met zekerheid kan zeggen of hij mijn huid egaler heeft gemaakt, kan ik wel zeggen dat ik hélemaal weg ben van de foundation. Op de een of andere manier is de kleur hélemaal perfect voor mijn huid, en ik vind de dekking ook echt heerlijk: hij geeft een subtiele dekking, maar maakt mijn huid wel prachtig egaal. Dit is ongetwijfeld een favoriet geworden.

De Make-up Setting Spray zorgt er niet enkel voor dat je makeup beter blijft zitten, maar houdt ook vocht vast in je hiud. Het is een hele fijne mist die verfrissend is en er inderdaad voor zorgt dat mijn makeup goed blijft zitten. Ook fijn is het formaat: dit kleine flesje kan altijd mee in mijn handtas en zelfs op het vliegtuig. Deze kan je altijd terugvinden in mijn tasje, want ik vind het heerlijk om doorheen de dag regelmatig mijn makeup op te frissen.

Als laatste kreeg ik ook deze Instamatte mee, een matterende crème die je voor heel wat kan gebruiken. Over je glanzende lipstick zorgt hij voor een mat effect, je kan hem ook gebruiken om je T-zone matter te maken, en zelfs over je makeup heen. Ook deze is in een klein formaat en handig om mee te nemen. Ik begin doorheen de dag wel eens te glimmen, dus deze is best handig om mijn T-zone mee bij te werken.

Conclusie

Ik ben erg te spreken over deze producten van The Body Shop. Een ultieme favoriet is ongetwijfeld de Matte Clay Skin Clarifying Foundation, die ik nog steeds elke dag met liefde gebruik. Ook de andere producten vind ik helemaal fijn, en gebruik ik regelmatig. Mijn liefde voor The Body Shop blijft bestaan, dus ik hoop nog veel nieuwe producten te proberen!

Ben jij ook zo’n fan van The Body Shop?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.