Collistar Sublime Black Precious Cream

Nu en dan vind ik het fijn om mijn huid te verwennen met een luxe product. Ondertussen weet ik wel ongeveer wat mijn huid nodig heeft, en soms kan een boost echt wel eens goed doen. Toen kwam ik de Collistar Sublime Black Precious Cream tegen, en die zag er zo indrukwekkend uit. Het is een zwarte crème die er niet enkel super luxueus uitziet, maar je huid ook in no-time weer in topconditie krijgt. Klinkt als iets voor mij, dus ik besloot om hem uit te proberen. Vandaag lees je mijn oordeel, dus lees snel verder!

De Collistar Sublime Black Precious Cream is een zwarte crème die, eens hij in contact met de huid komt, transparant wordt en snel intrekt. De crème zit boordevol actieve ingrediënten die de huid ontgiften en voeden.

Ik was zo benieuwd om het potje te openen, en ja, hoor: de crème is diep zwart! Het lijkt me zelfs een beetje vreemd om een zwarte crème op mijn huid te smeren. Hij ziet er in ieder geval erg luxueus en stijlvol uit; zwart met goud doet het toch altijd voor mij!

In het dekseltje van het potje zit een klein spateltje, en dat vind ik wel fijn. Als een crème in een pot zit, heb je altijd het nadeel dat het wat onhandig en onhygiënisch werkt, maar met het spateltje schep je er gemakkelijk wat crème uit. En het ziet er mooi uit, natuurlijk!

Wow, de crème ziet er zo zwart uit! Het lijkt echt alsof dit nooit goed gaat komen. De textuur is daarentegen wel alvast heel fijn: de crème is luchtig en erg glad.

Vanaf ik de crème begin uit te smeren, wordt hij meteen al een stuk transparanter. Toch lijkt het nog alsof ik supervuil ben, haha!

Dit is hoe de crème eruitziet als ik hem bijna helemaal heb uitgesmeerd. Zoals je kan zien wordt hij uiteindelijk wel volledig transparant, maar je moet hem wel wat inwerken. Dat vind ik zelf niet zo erg, want ik vind het heerlijk om mezelf een gezichtsmassage te geven terwijl ik mijn crème aanbreng.

Op mijn gezicht vind ik hem dan ook erg fijn in gebruik. Door zijn ultragladde textuur wordt mijn huid instant glad en zacht, en ook na een paar weken voelt mijn huid zachter en gladder aan.

Conclusie

In de eerste plaats is het een erg interessant concept: een zwarte crème die transparant wordt op de huid. Ik was een beetje bang om hem uit te proberen, maar mijn oordeel is erg positief. De crème wordt inderdaad helemaal transparant, hij trekt snel in, hij maakt mijn huid in een paar seconden glad en zacht en ook op lange termijn doet hij z’n werk. Het is een echt luxeproduct dat je je enorm kostbaar doet voelen, alleen al om het in mijn badkamer te hebben staan vind ik hem al zalig!

Gebruik jij soms luxeproducten om je huid te verzorgen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.