Outfit: My New Green Jacket

Vorige week was ik uitgenodigd bij Fashion Point in Maasmechelen om Push and Pull te ontdekken. Het werd een superleuke avond, waarbij we informatie kregen over de nieuwste trends, een fotoshoot deden en een leuk item mee naar huis mochten nemen. Ik kon écht niet kiezen, want er was zoveel moois te zien, maar uiteindelijk koos ik voor een groen jasje. Vandaag wil ik je mijn nieuwe jasje graag tonen, dus lees snel verder als je benieuwd bent naar hoe ik het heb gecombineerd.

Ik koos dus voor een superleuk biker vestje in een subtiele groene kleur. Het is van Morgan, en het is eigenlijk een maatje te groot, maar het gaat nog net, vind ik. De groene kleur valt trouwens echt niet meteen op. Je ziet maar in bepaald licht dat het jasje een groene metallic finish heeft. Ik vind hem echt zo zalig, ik heb hem sinds mijn bezoek aan Push and Pull niet meer uit gedaan. Hij maakt al mijn outfits stoer en lijkt echt overal bij te passen.

Mijn jurk is er eentje die ik op reis vond bij Stradivarius. Ik was in Hongarije toen ik de winkel voor het eerst bezocht, en het was een superleuke ervaring. Dit jurkje vond ik wel leuk, maar ik wist niet meteen hoe ik het zou stylen. Het stofje is echt heerlijk zacht, en het is helemaal mijn stijl.

Ik koos voor mijn Longchamp tas omdat die lekker groot is en er veel in past. Ik vind hem heel mooi en stijlvol, en de rode binnenkant maakt hem toch nog een klein beetje speciaal.

Mijn laarsjes heb ik al een tijdje, en die heb ik een keer gevonden bij Boohoo. Ik droeg ze voor het eerst in deze outfit – waar ik nog steeds fan van ben, trouwens – en sindsdien komen ze heel regelmatig terug uit de kast. Ze zijn comfortabel, de kleur past bij veel dingen en de gouden hak maakt ze zo luxueus.

Ik draag meestal een horloge, en deze keer ging ik voor mijn grijze variant van My Jewellery. Ik vind hun horloges altijd heel mooi, en de grijze leren bandjes passen goed bij mijn jurkje.

Jasje: Morgan bij Push and Pull Maasmechelen // Jurk: Stradivarius // Tas: Longchamp // Laarjes: Boohoo // Horloge: My Jewellery
Wat vind jij van mijn groene jasje? Zou jij het dragen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.