Schwarzkopf Gliss Kur Hair Repair Oil Nutritive

Zoals jullie ondertussen misschien wel weten, ben ik een van de Schwarzkopf Creators. Dat betekent dat ik goed op de hoogte moet zijn van de producten die ze aanbieden, vind ik zelf, dus heel regelmatig probeer ik hun producten uit. Deze keer zijn de Gliss Kur Hair Repair Oil Nutritive producten aan de beurt, en de producten van Gliss Kur zijn al een tijdje een vaste waarde als het op haarverzorging aankomt. Toch had ik ze nooit eerder geprobeerd, dus bij deze: lees snel verder!

Schwarzkopf is een merk waar ik al talloze producten van heb gebruikt. Het merk is erg opvallend aanwezig bij de drogist, en de kans is heel groot dat je zelf ook al iets heb geprobeerd van hen. Ik ben zelf hélemaal fan van hun zilvershampoo, en hun verzorgingsproducten staan best wel vaak in mijn badkamer. De producten van de Schwarzkopf Gliss Kur Hair Repair Oil Nutritive lijn zien er heel mooi uit, met hun gouden, glanzende verpakkingen en originele vormen. Ik kijk ernaar uit om ze uit te proberen!

De producten van Schwarzkopf Gliss Kur Hair Repair Oil Nutritive zijn verkrijgbaar bij de drogist.

Ik was mijn haar om de twee dagen, dat is best wel veel, en daarom vind ik dat ik mijn haar goed moet verzorgen. Meestal kies ik daarom voor een verzorgende shampoo, en een conditioner vind ik echt onmisbaar. Mijn haar is trouwens ook énorm knoperig, dus als ik de foute producten gebruik, krijg ik het simpelweg niet uitgeborsteld.

De Schwarzkopf Gliss Kur Hair Repair Oil Nutritive Shampoo en Conditioner bevatten acht voedende oliën, en dat voelde ik al tijdens het wassen. Mijn haar droogde niet uit uit voelde glad en zacht aan. De shampoo en conditioner herstellen beschadigd haar, en dat vind ik erg fijn: ik ga zelf nooit naar de kapper, en wil mijn haar het liefst lang en vol. Door het goed te verzorgen hoef ik het niet af te knippen en blijft het in goede conditie.

  • Schwarzkopf Gliss Kur Hair Repair Oil Nutritive Shampoo, €3,79
  • Schwarzkopf Gliss Kur Hair Repair Oil Nutritive Conditioner, €3,79

Hair Replacement

Nadat ik mijn haar heb gewassen en de conditioner heb gebruikt is het tijd voor een maskertje. Deze Schwarzkopf Gliss Kur Hair Repair Oil Nutritive Keratin-Oil-Mask moet je maar 30 seconden laten intrekken, en is dus erg handig. Ik bracht het masker een paar weken aan op mijn haarpunten en -lengten en liet het een halve minuut intrekken. Bij het afspoelen voelde mijn haar echt héérlijk glad aan, love it! Ook als ik mijn haar borstel na het douchen moet ik helemaal geen moeite doen om de knopen eruit te krijgen, heerlijk.

  • Schwarzkopf Gliss Kur Hair Repair Oil Nutritive Keratin-Oil-Mask, €7,99

Ik vind het ook altijd heel fijn om na het douchen een leave-in spray op mijn haar te gebruiken. Zo wordt het nog gemakkelijker om erdoorheen te borstelen, en zijn mijn punten extra beschermd. Daarvoor is deze Schwarzkopf Gliss Kur Hair Repair Oil Nutritive Anti-Klit Spray ideaal, ik kan echt niet meer zonder. Ik gebruik letterlijk al jaren lang de leave-in sprays van Schwarzkopf, ze zijn echt een holy grail!

  • Schwarzkopf Gliss Kur Hair Repair Oil Nutritive Anti-Klit Spray, €5,99

Hair Replacement Systems 101

Als laatste gebruikte ik deze Schwarzkopf Gliss Kur Hair Repair Oil Nutritive Dream Hair Vederlichte olie. Deze olie gebruikte ik nadat ik mijn haar helemaal gestyled had, om mijn puntjes extra glad te maken. Ik gebruikte vroeger bijna elke dag olie op mijn punten, maar vaak vond ik toch dat het mijn punten iets te zwaar maakte. Maar deze olie voelt anders aan en verzwaart mijn haar helemaal niet. Ik vind hem echt heel fijn en gebruik hem heel graag. Ook als ik niets met mijn haar doe en ik wil toch dat het er wat verzorgder uitziet gebruik ik deze op mijn puntjes, en BOEM: perfect haar.

  • Schwarzkopf Gliss Kur Hair Repair Oil Nutritive Dream Hair Verderlichte Olie, €10,19

Conclusie

Ik ben fan van de Schwarzkopf Gliss Kur Hair Repair Oil Nutritive producten. Ze zijn erg betaalbaar, je kan ze gewoon bij de drogist kopen en ze doen hun werk perfect. Ik was bang dat de producten mijn haar zwaar zouden maken, maar dat is zeker niet het geval. Mijn haar is gevoed en hersteld, maar voelt toch nog licht aan. Het meest enthousiast ben ik over de Dream Hair Vederlichte Olie, die mijn puntjes helemaal glad maakt maar niet verzwaart. Je hebt maar een mini-beetje nodig, en in een flesje zit zowat genoeg om je hele leven mee rond te komen. Jep, ze zijn helemaal goedgekeurd!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.