Outfit: So Chill

Ik vind het heerlijk om veel leuke en spannende dingen te doen, maar een rustig dagje thuis kan ook heerlijk zijn. Ik kan er zo van genieten om een moment voor mezelf te nemen, en even heerlijk niks te doen. Bij een chilldag hoort een perfecte chill outfit, en toevallig heb ik onlangs die ideale outfit gevonden. Lees snel verder als jij ook zo’n fan bent van zachte stofjes en los vallende kleding! 

Voor mij is dé ideale chill outfit zacht, warm, en héél comfortabel. Thuis draag ik daarom het allerliefst mijn huispakje van Charlie Choe. Charlie Choe is een merk van super hippe en leuke pyjama’s, en ik ben er helemaal fan van. De broek is zo comfortabel en de vest is heerlijk warm. En eigenlijk ziet het er nog best leuk uit, vind ik!

Om de outfit helemaal comfortabel te maken, droeg ik mijn yoga shirtje van By Julz. Het is het t-shirt dat in de Self Birthday Box zat, en het stofje is zo heerlijk zacht!

Heb je ook mijn sokken gespot? Hoe leuk zijn ze? Het zijn de sokken van Happy Socks met Steve Aoki. Forever On Tour en helemaal in thema van zijn leven, met felle kleurtjes en drukke printjes. Ze maken me instant happy!

Broek en vest: Charlie Choe // T-Shirt: By Julz // Sokken: Happy Socks
Wat draag jij op een chilldag?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.