Vichy Crème Dry Touch SPF 50

Oké, ik geef toe: de zon is niet echt heel vrijgevig de laatste tijd. Maar het feit dat het bewolkt is betekent niet dat we onze huid niet meer moeten beschermen. Het liefst draag je het hele jaar door zonnecrème, dat doe ik zelf altijd en vind ik ook erg belangrijk. Tegenwoordig zijn er echt heel fijne zonnecrèmes voor het gezicht te vinden, en daarom probeer ik ze heel graag uit. Op die manier kan ik met iedereen delen hoe ze gemakkelijk en met fijne producten hun huid ook kunnen beschermen tegen de zon. Vandaag aan de beurt: de Vichy Crème Dry Touch SPF 50. Lees snel verder!

De Vichy Crème Dry Touch SPF 50 is een zonnecrème die specifiek bedoeld is voor het gezicht, en met name de gevoelige huid. We kennen volgens mij allemaal wel de struggles van zonnecrème die een vet laagje achterlaat en je huid laat glimmen als een discobol. Vreselijk, en dat vond Vichy duidelijk ook. De Vichy Crème Dry Touch SPF 50 is hun effectieve zonnecrème die je gezicht zonder moeite beschermt, maar dan in een variant die je huid mat houdt.

De Vichy Crème Dry Touch SPF 50 beschermt tegen UVB én UVA en bevat uiteraard het Vichy bronwater. De formule is niet-comedogeen en verstopt de poriën dus niet, en dat vind ik zelf wel heel belangrijk. Ik heb al veel zonnecrèmes gebruikt waarvan ik puistjes krijg, en dat zou deze dus niet doen. Op papier is hij voor mij al helemaal goedgekeurd. Even uitproberen!

De crème is niet heel vloeibaar, maar ook zeker niet stroef. Hij zit er net tussen in, en dat is erg fijn voor een zonnecrème voor het gezicht. Ik haat van die zonnecrèmes die stroef zijn en je niet uitgesmeerd krijgt, maar deze voelt dus heel veelbelovend aan.

Na het aanbrengen trekt de Vichy Crème Dry Touch SPF 50 snel in mijn huid, en laat geen vet residu achter. Heel fijn! De huid van mijn hand bleef ook de hele dag mat, en voelde ook erg zacht aan. Ik heb hem nu ook een paar keer op mijn gezicht gebruikt, en het is waar: hij houdt mijn huid mat! Verder vind ik de geur ook hélemaal fijn, hij ruikt echt heerlijk. Ja, ik ben echt fan.

Conclusie,

Ben je nog op zoek naar een goede zonnecrème voor het gezicht, en heb jij ook een huid die gemakkelijk glimt? Dan is deze Vichy Crème Dry Touch SPF 50 zeker iets voor jou. Hij houdt mijn huid helemaal mat, maar beschermt haar toch goed tegen UVB en UVA stralen. Bovendien is hij geschikt voor de gevoelige huid, en verder is hij ook best betaalbaar. Ik heb hier niets op aan te merken!

Bescherm jij je gezicht elke dag tegen de zon?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.