Excited voor de iPhone 8? Ik vertel je er alles over!

Morgen wordt de allernieuwste iPhone gelanceerd, en er is veel om excited over te zijn! Gezichtsherkenning, draadloos opladen, en geen home-knop; word je er al warm van? Het lanceren van een nieuwe iPhone is toch altijd een heel gebeuren, en ik ben graag op de hoogte van de nieuwste technologische snufjes, en daarom deel ik ze vandaag graag met je. Ook zo benieuwd naar wat de nieuwste iPhone te bieden heeft? Lees snel verder!

Ik heb zelf onlangs een nieuwe smartphone gekocht, dus ik sta morgen niet in de rij om de iPhone 8 te bestellen, maar ik ben wel erg benieuwd naar wat er nieuw is.

De kleuren

Het is misschien wat oppervlakkig, maar ik vind het altijd zo fijn als mijn smartphone bij mijn stijl past. Als hij verkrijgbaar is in een mooie kleur, ben ik daar nét wat meer geïnteresseerd in, en dat is de nieuwe iPhone: hij zal waarschijnlijk verkrijgbaar zijn in het zwart, wit en goud of koper! De nieuwe kleur zal Blush Gold heten, en ziet er alvast prachtig uit!

Edge-to-edge

Het scherm zal hélemaal van kant tot kant lopen, zowel boven- en onderaan als langs de zijkanten. Dat zorgt voor een erg futuristische look, en meer scherm voor je geld. Er zijn zelfs bronnen die zeggen dat er geen fysieke homebutton op de telefoon zal staan.

Gezichtsherkenning

Dit vind ik echt heel cool klinken: de nieuwe iPhone kan je gezicht herkennen! Niet langer zal je iPhone je vingerafdruk gebruiken om je te herkennen, maar met een 3D-camera zal hij je gezicht scannen en je zo toegang verlenen tot je smartphone en apps.

Draadloos opladen

Ik vind het zo cool als je een smartphone draadloos kan opladen, en dat zal bij de nieuwe iPhone het geval zijn! Bij de vorige iPhone werd de jack aansluiting voor hoofdtelefoons weggehaald, waardoor je de smartphone niet kon opladen en muziek luisteren tegelijkertijd. Dat probleem is dus opgelost bij de nieuwe iPhone, doordat je hem niet hoeft in te pluggen om de batterij te herladen!

Voor meer informatie over de nieuwe iPhone, neem een kijkje op de website of lees dit artikel met alle specificaties.

Ga jij in de rij staan voor de nieuwste iPhone?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.