WIN! Le Petit Marseillais Express Body Sprays

Ik vind het niet alleen leuk, maar ook belangrijk om mijn huid goed te verzorgen. Na het douchen voelt mijn huid vaak wat droog en trekkerig aan, dus ik probeer me altijd helemaal in te smeren. Maar ik geef toe: heel vaak vergeet ik mijn lichaam in te smeren, en meestal heb ik er gewoon de tijd en het geduld niet voor. Dat vind ik zo jammer, want een zachte en gevoede huid hebben is echt heerlijk! Daarom was ik meteen enthousiast toen ik hoorde over de Le Petit Marseillais Express Body Sprays. Lees snel verder als je wilt weten of ze mijn huid hebben geholpen! 

Le Petit Marseillais heeft een heel assortiment aan fijne producten, en is ontstaan in de Provence in 1986. Hun doel is om verzorging in je badkamer te brengen die je dag goed maken, en dat doen ze met natuurlijke en zonnige ingrediënten. Ook de Express Body Sprays zitten bomvol ingrediënten die je huid zacht, gehydrateerd en gevoed maken en ze ruiken heerlijk, om een echt verwenmoment te creëren.

In plaats van een lotion die je moet insmeren en die lang nodig heeft om in de huid te trekken, gebruik je de Le Petit Marseillais Express Body Sprays om de lotion op je huid te sprayen. De spray heeft 8 seconden nodig om in te trekken, en dan ben je klaar om te gaan! Je kan ze gebruiken op je lichaam, maar ook op je gezicht. Spray de Express Body Spray in je handen, en breng de lotion zo aan op je gezicht.

  • Le Petit Marseillais Express Body Sprays, adviesprijs: €5,99 per fles

Er zijn drie varianten van de Le Petit Marseillais Express Body Sprays:

De eerste spray die ik uitprobeer bevat arganolie en oranjebloesem. Arganolie kennen we allemaal ondertussen als de kostbare olie uit de arganboom, die anti-oxidanten, essentiële vetzuren, vitamine E en eiwitten bevat. De olie is dus erg voedend, en zal je huid een boost geven. Oranjebloesem geeft de spray niet enkel een heerlijke geur, maar werkt ook verzachtend en ontspannend.

De tweede variant bevat sheaboter en zoete amandel, en is net als de eerste een voedende body spray. De sprays bieden 24 uur comfort en dat kan ik beamen: ik gebruik de spray ’s ochtends na het douchen en ’s avonds voelt mijn huid nog even zacht als net na het sprayen!

Sheaboter is een enorm voedend ingrediënt, dat al jarenlang gebruikt wordt om eczeem en zelfs brandwonden te behandelen. De boter is ontstekingsremmend en heel vochtinbrengend. Zoete amandel wordt gebruikt om droge huid te behandelen, en kan je aanbrengen op je huid, je haar, je ogen en zelfs je lippen. Deze spray ruikt heerlijk en zwoel, het is echt heerlijk om de lotion op mijn huid te sprayen.

De derde spray is een klein beetje anders dan de eerste twee, want deze spray is een hydraterende variant. De laatste van de drie bevat rozenblaadjes water, en ruikt nog het lekkerste van alle sprays!

Water getrokken van rozenblaadjes is niet enkel mooi en zelfs leuk om mee te koken, maar het is ook een eeuwenoud beauty-ingrediënt. Deze ultralichte spray hydrateert mijn huid zonder problemen, en hij ruikt verrukkelijk. De geur blijft ook erg lang hangen, en ik voel me zo aantrekkelijk als ik naar rozen ruik!

Winactie!

Superleuk nieuws: jij kan de sprays zelf ook uitproberen, want ik mag de drie varianten verloten onder mijn lezers! Het enige wat je hoeft te doen is het volgende:

  • Abonneer je op het YouTube kanaal van Silkeblogs;
  • Like de facebookpagina van Le Petit Marseillais;
  • Laat hieronder weten dat je meedoet met de winactie!

Conclusie

Voor mij maken de Le Petit Marseillais Express Body Sprays echt een verschil wanneer ik me aan het klaarmaken ben. De sprays staan op mijn wastafel, en ik vergeet ze nooit meer te gebruiken omdat ze zo lekker ruiken, en op een paar minuten is heel mijn lichaam helemaal ingesmeerd! Voor meer informatie, ga naar de website van Le Petit Marseillais.

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

10 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.