Clinique Pep-Start Hydroblur Moisturizer

Mijn “huidverhaal” is voor mij heel persoonlijk, want mijn huid is niet altijd heel gemakkelijk geweest. Ik heb eindeloos veel dingen geprobeerd om mijn huid onder controle te krijgen, en in die zoektocht ben ik zoveel te weten gekomen. Vandaag vertel ik je wat meer over een nieuwe favoriet van mij: de Clinique Pep-Start Hydroblur Moisturizer. Lees dus snel verder om de video te bekijken, en de foto’s te zien. 


Ik verzorg mijn huid met veel voorzicht en plezier, en dat is voor mij ook gewoon heel belangrijk: zonder een degelijke huidverzorging is mijn huid een waar drama!

Ik gebruik al veel langer de producten van Clinique. Over hun Moisture Surge producten, bijvoorbeeld, was ik super enthousiast, en toen de Clinique Pep-Start Hydroblur Moisturizer op de markt kwam, kon ik niet wachten om hem uit te proberen.

De Clinique Pep-Start Hydroblur Moisturizer is niet enkel een hydraterende crème, maar Clinique noemt hem ook een filter in real life. De crème hydrateert de huid, maar zorgt er tegelijkertijd ook voor dat fijne lijntjes en poriën vervaagd worden.

De formule bevat geen olie, waardoor er geen vet residu achterblijft, en je huid de hele dag mat blijft. Je brengt hem gewoon ’s ochtends aan na je reiniging, maar je kan hem ook over je makeup heen bijwerken om je makeup wat matter te maken.

Ik heb de Clinique Pep-Start Hydroblur Moisturizer nu een paar weken geprobeerd, en mijn conclusie is enkel positief. De crème hydrateert mijn huid, maar houdt mijn huid – en vooral mijn T-zone – goed mat. Ik ga echt heel snel glimmen, maar dat is buiten de Clinique Pep-Start Hydroblur Moisturizer gerekend.

Nog een leuk punt: hij werkt ook heel fijn als primer. Over de Clinique Pep-Start Hydroblur Moisturizer brengt mijn foundation heel mooi aan, en dat vind ik wel een fijn pluspunt! Ook op lange termijn is mijn huid diep gevoed en gehydrateerd, en droge plekjes – zelfs die rond mijn neus – zijn verdwenen.

Conclusie

Ik kan zo gelukkig worden van een goed huidverzorgingsproduct, en dat is de Clinique Pep-Start Hydroblur Moisturizer zeker. Mijn huid is niet enkel gehydrateerd, maar blijft ook mat. Dit is echt wat mijn huid nodig heeft. De Clinique Pep-Start Hydroblur Moisturizer is voor mij een musthave geworden; ik zou hem niet meer kunnen missen.

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.