OGX Gravity-Defying & Hydration + O2

Ik heb mijn haar het allerliefst vol en dik, met veel body, maar ik wil mijn haar ook verzorgen. Vaak moet ik kiezen tussen ofwel een shampoo die mijn haar verzorgt, ofwel een shampoo die mijn haar volume geeft. Ik vind het superbelangrijjk om mijn haar te voeden, maar anderzijds vind ik het ook heel fijn om crazy volume te hebben. En dat heeft de OGX Gravity-Defying & Hydration + O2 collectie goed begrepen: OGX bracht een lijn uit die je haar hydrateert, én licht houdt. Ik heb de shampoo en de conditioner uitgeprobeerd, en vandaag vertel ik je er alles over. 

Ze zien er alvast erg veelbelovend uit, want door hun vormgeving geven ze een een frisse en lichte indruk. Ik hou van de belofte die de shampoo en conditioner maakt, ik hoop dat ze hun claims kunnen waarmaken! De OGX Gravity-Defying & Hydration + O2 – wat een naam, zeg! – verslaat de zwaartekracht en zorgt voor een uniek volume. Tegelijkertijd wordt het haar gehydrateert.

De OGX Gravity-Defying & Hydration + O2 Shampoo is een erg lichte shampoo die voor veel volume zorgt. De shampoo bevat kruipbramen, die een boost geven aan vitamines A, C, E & B, en bieden magnesium zodat je  haar gezonder wordt. Daardoor maakt de OGX Gravity-Defying & Hydration + O2 collectie een einde aan dof en futloos haar!

Conditioner verzwaart vaak je haar, maar deze OGX Gravity-Defying & Hydration + O2 conditioner doet dat helemaal niet. Ik bracht de conditioner aan na de shampoo en liet hem even intrekken. Ik focuste de conditioner op mijn haarpunten en lengtes, en het resultaat: geen zwaar haar, maar toch zijn mijn puntjes glad en verzorgd. Dit is het beste van twee werelden!

Conclusie

De OGX Gravity-Defying & Hydration + O2 shampoo en conditioner geven mijn haar een hydratatie boost, maar tegelijkertijd zorgen ze ook voor volume. Meestal moet ik kiezen tussen verzorging of volume, maar bij deze lijn krijg ik het beste van twee werelden. De producten zijn verkrijgbaar bij de drogist voor €10,99 per stuk.

Kies jij voor verzorging of volume? Of allebei?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.