Sleek i-Divine Palette Original

Ik hou van budget makeupproducten, want het liefst probeer ik zoveel mogelijk uit zonder al mijn geld kwijt te zijn! De producten van Sleek zijn daarom ook heel geliefd bij mij, want ze maken items die erg betaalbaar zijn, maar tegelijkertijd ook goed zijn van kwaliteit en een luxe gevoel geven. Velen onder ons kennen natuurlijk al hun i-Divine paletten, die er in ontzettend veel varianten zijn. Een ode aan dat i-Divine palette vandaag, want ik probeerde het originele palette uit! Lees snel verder. 

Het Sleek i-Divine Palette Original is het eerste i-Divine palette dat Sleek uitbracht. De i-Divine paletten zijn paletten met elk twaalf oogschaduwkleuren, en ze zijn er in véél varianten. Ik probeerde al eerder het Vintage Romance palette uit, een palette met paarse tinten, en vandaag test ik ook het originele palette.

Ik vind het zalig dat de oogschaduwkleurtjes van Sleek altijd een naam hebben, dat maakt het voor mij altijd nét iets specialer, en het Original palette heeft duidelijk Londen als thema. Met namen als Cream TeaBig Ben en Banksy voelt het palette erg Brits aan, en de kleuren passen perfect bij het thema.

Ik vind de kleuren perfect gekozen. Het palette opent met een matte, zwarte tint, die ideaal is om een ooglook diep en intens te maken. Het eerste punt is al binnen! Verder zijn alle andere oogschaduws glanzend, en de kleuren zijn best uiteenlopend maar passen allemaal erg goed samen. Er is paars, blauw, roze, groen en bruin, en er is een glanzende lichtgele highlighter. Qua kleurkeuze ben ik erg onder de indruk: dit palette is erg veelzijdig.

Hierboven heb ik de bovenste rij kleuren van het Sleek i-Divine Palette Original geswatcht op mijn arm. De matte, zwarte tint is best nog goed gepigmenteerd, en dat is erg indrukwekkend voor een matte kleur! Ook het pigment bij de andere kleuren is hélemaal fijn!

Hier zie je de onderste rij oogschaduws, en die is ook erg mooi. De kleuren complementeren elkaar heel mooi, en hebben allemaal een prachtige glans en mooi pigment. Check vooral Penny Farthing, de intense bronze kleur – mijn favoriet!

Ik heb een snelle, maar intense ooglook gemaakt met het Sleek i-Divine Palette Original. Ik gebruikte de volgende kleuren:

  • Big Ben over mijn hele ooglid als basis;
  • Penny Farthing in mijn arcadeboog en op mijn bewegend ooglid;
  • E10 onder mijn onderste wimperlijn;
  • Black Cab langs de buitenkant van mijn bovenste ooglid;
  • Cream Tea in het midden van mijn bewegend ooglid.

Wauw, de kleuren zijn op mijn arm erg gepigmenteerd, maar op mijn oog zijn ze nog mooier. Een ooglook maken is erg gemakkelijk en de oogschaduws zijn fijn en blenden goed uit. Ik had een heel klein beetje fallout van de donkerste tinten – je ziet het op de foto hierboven goed – maar dat is met een veeg van mijn borstel snel opgelost. De oogschaduws blijven ontzettend goed zitten, ’s avonds zag ik er nog even glammed up uit als wanneer ik mijn oogschaduw net had aangebracht.

Ik draag eigenlijk niet vaak donkere oogmakeup, maar ik vind het wel heerlijk om te spelen met makeup. Ik vind de look erg mooi geworden, omdat de tinten vrij neutraal zijn gebleven, en het brons doet mijn oogkleur mooi uitkomen. Wat vind jij van de look?

Oh, en het vlekje op mijn vinger is een moedervlekje! 

Conclusie

Eindelijk heb ik het Sleek i-Divine Palette Original uitgeprobeerd en wauw: wat is het alwéér een fijn palette. Zijn er eigenlijk i-Divine paletten die niet goed zijn? Ik betwijfel het. De originele variant heeft de perfecte samenstelling van kleuren, de tinten zijn goed gepigmenteerd en de oogschaduws blijven supergoed zitten! Bovendien is het palette erg betaalbaar, dus een ideaal starters palette!

Draag jij soms een opvallende ooglook?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

9 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.