Outfit: A Denim Skirt

Denim rokjes zijn helemaal terug van weggeweest. Herinner je je nog die denim minirokjes uit de jaren 2000, met de brede witte riemen erin? Vreselijk! En nu zijn ze terug, maar in een veel stijlvollere vorm: ze zijn langer en hebben een A-lijn of kokerrok model. Mijn outfit vandaag is ideaal voor het weer dat net tussen zomer en herfst zit, met nu eens wolken en dan weer veel zon. Lees snel verder als je wil zien hoe ik mijn denim rokje heb gestyled! 

Mijn denim rokje is van New Look, en komt uit de Tall collectie. Ik weet het: ik ben zeker niet tall – ik ben 167cm lang – maar ik vond het rokje zo mooi, en ik vind het langere model best leuk staan. Ik hou ervan als een jeans een beetje destroyed is en een wassing heeft, en daarom koos ik dit rokje uit. Door de lichte kleur zien mijn benen er toch nog een beetje bruiner uit!

Ik koos voor een gebreide trui die best wel wat oversized is voor mij. Deze is van Selected Femme – een van mijn favoriete kledingmerken – en is superwarm omdat er superveel wol in zit. Ik hou van de gemêleerde grijze kleur en de superlange mouwen, dit is de ideale herfstsweater!

Als het wat frisser wordt, trek ik mijn lange mantel van Even&Odd aan. Ik vind hem echt prachtig, want bordeaux is mijn lievelingskleur en een lange mantel ziet er altijd zo stijlvol uit.

Ik twijfelde erg welke schoenen ik zou moeten aantrekken: laarsjes met een hak of een sneaker? Het ging allebei, maar uiteindelijk koos ik ervoor om mijn all-time favoriete schoenen aan te trekken: mijn Adidas Superstars in het wit, waarvan ik de details zelf met nagellak rosé-goud heb gemaakt!

Qua accessoires hield ik het simpel, ik droeg mijn favoriete choker van Primark, en ik koos een zonnebril die ik al héél lang heb. Ik heb geen idee van waar ik hem heb, maar ik denk dat ik hem ooit voor een paar euro op een marktje heb gevonden.

Ik besloot om mijn lipkleur een beetje af te stemmen met mijn mantel, en ik koos daarom voor de NYX Soft Matte Lip Cream in de kleur Prague. Prachtig kleurtje!

Door mij gestyled worden?

Vind je mijn stijl helemaal top, en wil je graag eens door mij gestyled worden? Dat kan gewoon! Ik werk sinds een tijdje als stylist voor Zalon, een nieuw concept van Zalando waar iedereen een persoonlijke styling kan vinden! Klik hier om door mij gestyled te worden, en gebruik de code RFFA4BJS om alle items met 10% korting te krijgen! Voor meer informatie mag je mij altijd een berichtje sturen! Tot binnenkort!

Rokje: New Look // Trui: Selected Femme // Mantel: Even&Odd // Sneakers: Adidas // Choker: Primark // Zonnebril: ?
Wat vind jij van de terugkomst van denim rokjes?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

8 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.