Essence Water Kiss Glossy Lip Colour

Als ik de nieuwe producten van Essence in de schappen zie liggen, kan ik het echt nooit weerstaan om eens een kijkje te nemen. Toen ik de Essence Water Kiss Glossy Lip Colours zag liggen, was ik erg benieuwd: wat is dit? Ik vond het mijn plicht als beautyblogger om ze uit te testen, want ik vond er nog niet veel informatie over online. Ik nam daarom vier kleurtjes mee, en vandaag lees je mijn verslag. Lees snel verder als jij ook zo benieuwd bent naar de Essence Water Kiss Glossy Lip Colours. 

Een lipgloss op waterbasis heb ik zelf nog niet uitgeprobeerd, maar ik vind dat het echt heel fijn klinkt. Zelf haat ik echt het plakkerige gevoel van lipgloss, dus ik hoop dat de Essence Water Kiss Glossy Lip Colours dat probleem voor mij oplossen.

  • Essence Water Kiss Glossy Lip Colour, €2,39

In totaal zijn er zes kleuren, waarvan in de winkel waar ik was nog maar vier kleurtjes waren. Ik nam alle vier de kleurtjes mee, en vandaag test ik ze graag uit. De lipglossjes hebben een fijn lipgloss applicatortje dat best veel product opneemt en er veelbelovend uitziet. Van links naar rechts zie je Mermaid Diary, Ocean Girl, Underwater Beauty en Hydro Star.

Hierboven heb ik de kleurtjes geswatcht op mijn arm. Van links naar rechts zie je:

  • 02 – Mermaid Diary
  • 05 – Ocean Girl
  • 04 – Underwater Beauty
  • 06 – Hydro Star

Mermaid Diary

Essence beschrijft de Essence Water Kiss Glossy Lip Colours als een lipgloss op waterbasis die aangenaam licht is op de lippen en voor een wetlook effect zorgt met een gemiddelde kleur intensiteit. Dat is een goede beschrijving, al vind ik de kleurintensiteit best nog sterk.

Mermaid Diary is een zachtroze kleurtje dat er erg natuurlijk uitziet. De lipgloss zit inderdaad erg aangenaam op de lippen en voelt niet plakkerig aan.

Ocean Girl

Ocean Girl is een perzikkleurige gloss die best mooi dekt. De gloss is erg licht en geeft mijn lippen een prachtige glans. Normaal vind ik glanzende lippen niet echt mooi, maar deze vind ik wel echt fijn.

Ik vind dat Ocean Girl en Mermaid Diary op mijn lippen nogal op elkaar lijken, en dat vind ik wel jammer. Op de swatches vond ik het verschil tussen de twee wel duidelijk, maar op mijn lippen valt dat verschil een beetje weg.

Underwater Beauty

Underwater Beauty dekt ook erg mooi, ik vind deze finish ook prachtig! Wat een kwaliteit!

Deze kleur is gelukkig een heel andere tint dan de eerste twee, en een berry tint als deze kan ik zeker appreciëren!

Hydro Star

De laatste van de vier dekt het minst goed. Het is een erg licht kleurtje dat niet veel toevoegt aan mijn lippen.

Doordat de lipgloss erg transparant is en een erg lichte kleur heeft valt de kleur eigenlijk weg. Wel voegt de gloss wat glans toe aan mijn lippen en dat is wel mooi.

Conclusie

Ik vind de Essence Water Kiss Glossy Lip Colours erg interessant. Het zijn fijne glossjes die heel aangenaam aanvoelen op de lippen, en best wat kleur toevoegen. Ik vind ze fijn om aan te brengen, de consitentie is goed en ze blijven nog best goed zitten om een gloss te zijn. Het enige dat ik jammer vind aan de Essence Water Kiss Glossy Lip Colours is dat de kleuren erg hard op elkaar lijken. Ik vind enkel Underwater Beauty verschillen van de rest, de drie anderen zijn bijna identiek.

Wat vind jij van deze lipgloss op waterbasis?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

21 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.