Zelfbruiner: Minetan Exotic European Mousse

Ik krijg heel vaak te horen: wauw, wat ben je mooi bruin! Mijn standaard antwoord is dan altijd: dankuwel, dat is zelfbruiner! En heel vaak schrikken mensen daarvan. Ik merk dat veel mensen niet echt fan zijn van zelfbruiner, omdat ze er bang van zijn of het belangrijk vinden om bruin te worden in de zon. Zelf denk ik er hélemaal anders over, en ben helemaal fan van fake baking. Ik toon je vandaag een van mijn favoriete zelfbruiners, dus lees snel verder als je benieuwd bent naar de Minetan Exotic European Mousse!

Ik kreeg van Bodyskin Care een fles Minetan Exotic European Mousse. Nooit eerder heb ik een product van Minetan geprobeerd, dus ik was ontzettend benieuwd naar de kleur en de kwaliteit. Minetan heeft een heel aantal verschillende kleuren, en dat vind ik erg fijn. Je kan op de website een testje doen zodat jij jouw ideale kleur kan vinden. Bij mij was dat dus de Exotic European tint, die Super Dark Violet is. Hij klinkt alvast veelbelovend, dus ik probeerde hem metéén uit!

  • Minetan Exotic European Mousse, €35,95
    Gebruik de code SILKEBS voor 10% korting 

Ik gebruik zelf het liefst mousse om mijn huid een tintje te geven, want dat geeft meestal het meest egale effect én ik vond dat dat het snelste werkt. De Minetan Exotic European Mousse heeft een donkerbruine, Europese tint, en verzorgt je huid terwijl het je kleur geeft. De mousse werkt snel en je kan zelf kiezen hoe intens je de kleur graag wilt.

Door de groene pigmenten in de mousse wordt je huid niet oranje.

De kleur is erg donkerbruin, en bevat veel groen pigment. Daardoor zal de kleur er wat koeler en neutraler uitzien, en krijg je niet dat gevreesde oranje effect! De mousse is erg licht en kleurt mijn huid erg intens.

Voor

Dit is mijn huid zonder zelfbruiner. Normaal gezien gebruik ik toch wel minstens een keer per week zelfbruiner, maar nu ben ik wat langer zonder gegaan zodat je het  verschil goed kan zien.

Na

En dit is mijn huid met de Minetan Exotic European Mousse zelfbruiner. De kleur is erg natuurlijk, maar wel intens. Je kan zelf kiezen hoe intens je de kleur wilt: laat de kleur een uur intrekken voor een wat subtieler effect, maar ik ga voor de volle drie uur voor het donkerste resultaat!

Het effect is niet heel overdreven, maar ik zie er wel een stuk bruiner uit. Bovendien zijn er nergens strepen of vlekken te zien, en dat vind ik fantastisch. Het is niet altijd gemakkelijk om je zelfbruiner helemaal egaal aan te brengen, maar dat lukt bij de Minetan Exotic European Mousse dus wel.

Ik gebruik niet altijd zelfbruiner op mijn gezicht, maar ik vind het effect soms wel erg mooi. Hierboven zie je het resultaat als ik mijn gezicht een kleurtje heb gegeven met de Minetan Exotic European Mousse. Het resultaat is erg natuurlijk, maar ik zie er wel uit alsof ik een paar uur in de zon heb gelegen – zonder de schadelijke effecten van UV-stralen!

Zelfbruiner op je gezicht aanbrengen is niet zo gemakkelijk als op je lichaam. Om het natuurlijk te houden breng je de zelfbruiner enkel aan op de zijkanten van je gezicht.

Op de foto’s van mijn denim rokjes-outfit draag ik de Minetan Exotic European Mousse zelfbruiner. Ik vind de kleur echt prachtig, ik zie er gebruind uit maar het ziet er niet fake uit!

Conclusie

Ik ben fan van de Minetan Exotic European Mousse. De kleur is natuurlijk, de mousse brengt heel gemakkelijk, snel en egaal aan. Het resultaat is donker, maar erg natuurlijk. Ik vind het echt fantastisch, dit is een van de fijnste zelfbruiners die ik ooit heb gebruikt.

Gebruik de code SILKEBS om 10% korting te krijgen op de hele website! Klik hier om hem te bestellen.

Wat vind jij van zelfbruiner?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

20 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.