Outfit: I’m A Girly Girl

Vroeger droeg ik echt bijna nooit rokjes, omdat ik ze te meisjesachtig vond voor mij, maar tegenwoordig kan ik er niet genoeg van krijgen! Mijn collectie rokjes wordt voortdurend groter, en ik word er echt blij van om rokjes te dragen. Nu het weer het nog nét een beetje toelaat – soms, dan toch – wil ik zo veel mogelijk rokjes dragen. Mijn outfit is vandaag wel héél meisjesachtig, want ik draag niet gewoon een rokje, maar een roze rokje! Lees snel verder. 

Hoe leuk is mijn rokje? Het is handgemaakt door mijn mama, en je kan er zelf ook in eentje rondlopen! Via de website kan je je maten doorgeven en het stofje kiezen, en dan heb jij ook jouw eigen unieke, handgemaakte rok! Ik hou van de combinatie van het roze met het goud, het geeft zo’n luxe look!

Een rokje of jurkje met sneakers: altijd goed!

Ik combineerde mijn rokje met een losse blouse die ik ooit bij Bershka kocht. Het is mijn favoriete overhemd, omdat het zo los valt en zwart past overal bij. Door mijn hemd in mijn rokje te stoppen creëer ik een zandlopereffect in mijn figuur, en dat vind ik er altijd zo elegant uitzien!

Ik hield de rest van mijn outfit vrij simpel door mijn Vans Oldskool sneakers aan te trekken. Het contrast tussen het meisjesachtige van het rokje met de stoere sneakers vind ik zalig. Een rokje of jurk met sneakers, altijd goed!

Rokje: Stoffe & Koffe // Blouse: Bershka // Sneakers: Vans
Draag jij ook zo graag rokjes?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

21 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.