Sally Hansen Adventure Land

Morgen is het zover, dan begint de herfst! De zomer – en vooral de zomervakantie – is dan officieel voorbij, en het is dan weer tijd voor school, of werk, of andere avonturen! Om ervoor te zorgen dat je nagels ook na de zomer er prachtig en verzorgd uitzien, bracht Sally Hansen de Adventure Land lijn uit, met zeven supermooie lakjes. Ik probeer er vandaag twee van uit. Vind jij het ook zo belangrijk om je nagels te allen tijde in top conditie te houden? Lees dan snel verder. 

De Sally Hansen Adventure Land lijn bestaat uit zeven erg uiteenlopende kleurtjes, die je nagels herfstproof maken, en er ook voor zorgen dat je weer helemaal trendy aan de slag kan. Van links naar rechts zie je de kleurtjes:

  • 120 – Bare Dare;
  • 204 – Adrenaline Cure;
  • 220 – Pink Tank;
  • 247 – Little Peony;
  • 446 – Red-y, Set, Run!;
  • 572 – Wild For Violet;
  • 656 – Swim Upstream.

En helemaal rechts zie je de Miracle Gel Top coat, waarmee je de lak een gel finish geeft én ervoor zorgt dat hij langer chipvrij blijft.

Ik kreeg twee kleurtjes uit de lijn opgestuurd: hierboven zie je links Red-y, Set, Run! en rechts Pink Tank. Allebei hele girly kleurtjes, en ik vind dat ze er nog wel leuk uitzien zo naast elkaar, hihi!

Pink Tank

Pink Tank is een rood-violet kleurtje, met een hele egale finish. Hierboven draag ik één laagje, en dat is al genoeg om volledig dekkend te zijn. Ik vind de kwaliteit van deze lak wel echt heel mooi, de dekking is hoog en hij dekt mooi egaal, en het kleurtje vind ik ook heel leuk. Het is misschien niet de eerste kleur waar je aan denkt bij de herfst, maar ik hou wel van een fleurig kleurtje op mijn nagels om de grauwheid van het weer tegen te gaan.

Red-y, Set, Go!

Ik hou van rode lippen, maar rode nagels vind ik altijd een beetje moeilijker. Deze Red-y, Set, Go! vind ik wel heel fijn, want hij heeft echt iets speciaals door de subtiele parelmoer finish. Het is een kleur die nét iets aan de warme kant is, en dat vind ik wel mooi bij mijn huidskleur. Een heel mooi lakje, en door de finish erg apart.

Conclusie

De lakjes van Sally Hansen zijn eigenlijk altijd wel erg fijn, en dat is bij de Sally Hansen Adventure Land lijn niet anders. Pink Tank is een sterk dekkende lak met een crèmefinish en een felroze kleur, die ideaal is om een grijze dag wat kleur te geven. Red-y, Set, Go! is een rood lakje met een subtiele shimmer in die tegelijkertijd warm en koel is, en die er in elk licht nét een beetje anders uitziet. Ook deze lak dekt ontzettend goed en blijft goed zitten.

Welk kleurtje heb jij het liefst op je nagels in de herfst?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.