Clinique 2-in-1 Micellair Gel & Pep-Start Double Bubble Purifying Mask

Huidverzorging is een echte passie van mij, en er zijn een paar merken die producten uitbrengen waar ik echt helemaal achter sta. Clinique is een van die merken, en als ze met iets nieuws komen, ben ik dan ook altijd graag de eerste om die producten uit te proberen. Daarom test ik vandaag samen met jou de Clinique 2-in-1 Micellair Gel en het Pep-Start Double Bubble Purifying Mask uit. Lees snel verder als je wil weten wat ik ervan vind! 

Ik gebruik heel veel producten van Clinique in mijn dagelijkse verzorgingsroutine. Zo vertelde ik je vorige week al over de Clinique Pep-Start Hydroblur Moisturizer, die ik nu al een hele tijd elke dag gebruik. Mijn verwachtingen voor de 2-in-1 Cleansing Micellar Gel + Light Makeup Remover (links op de foto) en de Pep-Start Double Bubble Purifying Mask (rechts op de foto) zijn dus best hoog gespannen. De producten zien er alvast superleuk uit, met hun snoeperige kleurtjes en het mooie logo van Clinique erop!

Clinique 2-in-1 Cleansing Micellar Gel + Light Makeup Remover

Ik reinig mijn huid meestal eerst met een olie, die mijn makeup ook weghaalt, en daarna met een zachte melk om de laatste onzuiverheden weg te halen. Deze 2-in1 micellaire gel én makeup remover is een timesaver, en haalt makeup weg en verwijdert ook vuil door de micellaire formule. Volgens Clinique heb je met deze gel géén water nodig om je huid te reinigen. Dat klinkt handig!

De gel transformeert tot een micellair water in aanraking met de huid.

Micellair water ken ik, maar een micellaire gel had ik nog nooit geprobeerd. Het concept is hetzelfde: je brengt de gel aan op een wattenschijfje en haalt moeiteloos alle makeup en vuil van je huid weg. Ik heb de Clinique 2-in-1 Micellair Gel geprobeerd om mijn makeup weg te halen, en ik moet toegeven dat hij wel werkt. Hij verandert op mijn huid inderdaad in een soort water, en reinigt mijn huid op een zachte manier. Echt alle makeup weghalen doet hij niet, zeker mijn mascara krijg ik niet hélemaal weg, maar verder vind ik wel dat hij heel fijn werkt. Na het reinigen voelt mijn huid zacht en gehydrateerd. Dit is echt een handige reiniger om mee te nemen, denk ik!

Clinique Pep-Start Double Bubble Purifying Mask

Met de Pep-Start producten van Clinique bereid je je huid voor op je makeup, en dit Double Bubble Purifying Mask zorgt voor een verfriste, getransformeerde huid die tot diep in de poriën gereinigd is. Het masker begint na twee minuten te schuimen en door de exfoliërende ingrediënten worden talg en vuil weggehaald.

Na twee minuten was mijn huid gereinigd, en voelde zacht en fris aan.

Haha, het lijkt wel alsof ik badschuim op mijn gezicht heb! Het masker komt uit de tube als een roze gel, en na twee minuten op de huid verschijnen er allemaal bubbeltjes en het ziet er supergrappig uit! Ik liet het masker twee minuten intrekken en daarna spoelde ik het af. Het resultaat: mijn huid was inderdaad gereinigd, en voelde zacht en fris aan. Je kan het masker twee tot drie keer per week gebruiken, voor het beste resultaat.

Conclusie

Opnieuw ben ik helemaal mee met de producten van Clinique. De 2-in-1 Cleansing Micellar Gel is superhandig voor onderweg, en gaat zeker mee op reis met mij, en de Pep Start Double Bubble Purifying Mask is een superleuk masker dat er niet enkel grappig uitziet, maar ook mijn huid goed reinigt en zacht maakt. Ik ben fan!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.