Outfit: Knit Dress

De herfst doet mij altijd heel erg denken aan dikke, wollen, gebreide truien! Ik hou wel van gebreide truien, maar ik ben nog niet helemaal klaar voor donkere tinten, dus combineerde ik de zomer met de herfst in een lichtroze, gebreide jurk! Gebreide jurken zijn heerlijk om te dragen, en zien er casual uit terwijl ze ook wel modieus zijn. Lees snel verder als jij benieuwd bent naar hoe ik mijn gebreide jurk droeg! 

Mijn jurk is van Missguided. Het is de Ayvan Off-Shoulder gebreide jurk die ik in de kleur Pink bestelde. Ik vind het model superleuk: oversized en off-shoulder, en de kleur is lekker zomers. De mouwen zijn zalig lang, en ik kan mijn handen erin verstoppen. Gebreide truien vind ik top, en een gebreide jurk vind ik al helemaal fantastisch!

Ik droeg mijn schoenen van Jibs om de jurk een beetje meer casual te maken. Ze maken schoenen die ideaal zijn voor de actieve levensstijl, maar ook voor de iets minder actieve levensstijl – die van mij – zijn ze heel fijn. Ze zitten lekker en zien er ook heel leuk uit!

Heel toevallig had mijn gebreide jurk bijna precies dezelfde kleur als mijn tas van Boo! Dit is echt een van mijn favoriete tassen, en ik ben super into pink de laatste tijd dus deze komt heel vaak met me mee. Er past trouwens ook superveel in, en dat is voor een tas altijd een plus naar mijn mening!

Het horloge dat ik draag is er eentje van Daniel Wellington. Het is de Classic Petite Melrose in het roségoud, en hij is zo mooi en elegant. Een favoriet! Mijn zonnebril, ten slotte, vond ik ooit eens op To Save, een soort van wholesale webshop, voor heel weinig geld. Hij was enorm goedkoop maar wel ontzettend mooi.

Jurk: Missguided // Schoenen: Jibs // Tas: Boo! // Horloge: Daniel Wellington // Zonnebril: To Save
Ben jij ook zo’n fan van gebreide jurken?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.