3 x Nieuwe Kleuren van Jane Iredale

Jane Iredale is een merk waarvan ik tot voor kort niet echt op de hoogte was. Toen ik voor het eerst hun verhaal hoorde, was ik onder de indruk, en na mijn eerste producten getest te hebben was ik al helemaal enthousiast. Onlangs voegde Jane Iredale drie nieuwe kleuren toe aan hun assortiment, en ik was dan ook ontzettend benieuwd naar de producten en de kleuren. Vandaag probeer ik ze alledrie samen met jou uit. Ik toon je de PureMoist Lipstick, de PurePressed Powder Blush en de Eye Shadow Kit. Lees snel verder!

Jane Iredale is nog niet heel bekend in België, en dat is erg jammer. Jane Iredale startte in 1994 een merk en besloot om enkel producten te maken die er niet enkel mooi uitzien op je gezicht, maar ook goed zijn voor je huid. Veel te vaak vind je immers nog foundations die je poriën verstoppen, en lipsticks die je lippen uitdrogen. De aanpak van Jane Iredale is Feed, Fortify, Finish – voeden, versterken, afwerken – en dat vind ik inspirerend.

De drie producten die ik vandaag uitprobeer zijn:

  • PureMoist Lipstick in de kleur Gwen;
  • PurePressed Powder Blush in de kleur Clearly Pink;
  • Eyeshadow Kit in de kleur Naturally Glam.

Ze zien er alledrie weer prachtig uit, ik hou echt van de verpakkingen van Jane Iredale. Roségoud is een echte favoriet van mij, en het zorgt ervoor dat de producten er luxueus en kostbaar uitzien. Ze zijn ook prachtig afgewerkt, waardoor je echt dat luxegevoel krijgt als je ze gebruikt. Ik weet het: het zit vanbinnen, maar toch vind ik het altijd nét wat extra’s hebben als een product een mooie verpakking heeft.

Eye Shadow Kit Naturally Glam

Ik begin met het oogschaduwpalette in de kleur Naturally Glam. De vijf tinten die in het palette zitten zijn erg natuurlijk, en zijn perfect om een everyday look te maken. Helemaal links zie je de highlighter Feather, een erg lichte highlighter met een hele subtiele shimmer. Daar rechts van zie je Lace, Chenille, Satin en Velvet. In het doosje zit ook een kleine sponsapplicator. Ik moet toegeven dat ik dit soort applicators niet heel vaak gebruik, maar omdat hij erbij zit gebeurt dat wel eens. Ik vind deze applicator vooral fijn om kleur intens aan te brengen, en dat doet hij goed!

De swatches. De tinten zijn zacht, maar het pigment zit goed. Ook de kwaliteit van de oogschaduws is heel erg fijn, ze smelten mooi samen met mijn huid en korrelen bijna niet. De finish van alle oogschaduws is lichtjes glanzend, en dat maakt ze enkel mooier! Ik ben erg tevreden met de swatches.

Met de Eye Shadow Kit maakte ik een neutrale, draagbare ooglook. Met de donkere tinten creëerde ik wat diepte in mijn ogen, en met de lichte tinten zorgde ik voor een open blik. De oogschaduws werken fijn, en blenden mooi uit. Ze zijn niet super sterk gepigmenteerd of heel fel, maar dat zorgt er wel voor dat ze heel gemakkelijk werken. Om een echt intens donkere look te maken, heb je wel wat geduld nodig, maar een everyday look als deze is ideaal!

PurePressed Powder Blush Clearly Pink

Ja, deze blush is Clearly Pink. Het is een roze blush met een fijne gouden shimmer. Ik hou er echt van als blushes een warme glans geven, dat geeft echt zo’n mooi effect! En kijk ook even naar het prachtige doosje.

De blush zelf is van kleur eigenlijk best koel, maar door de gouden shimmer wordt hij weer wat warmer. Het poeder is erg zacht en zit vol mineralen en anti-oxidanten, die je huid in topconditie houden.

Op mijn wangen is de blush aan de koele kant, maar dat vind ik erg mooi. De blush smelt mooi samen met mijn huidskleur, en geeft een natuurlijk blozend effect. Ja, deze vind ik echt top!

PureMoist Lipstick Gwen

Ik probeerde al eerder een van de PureMoist Lipsticks uit en wauw: die was prachtig! Deze Gwen is een felrode tint, en jullie weten dat ik van rode lipstick hou! De lipstick bevat veel verzorgende ingrediënten, waardoor hij je lippen kleur geeft én verzorgt tegelijkertijd. Helemaal top!

De kleur is intens en dekt helemaal perfect. Ik heb hier gewoon niks op aan te merken, het is fantastisch!

Ook op mijn lippen brengt de lipstick heel fijn aan. In één veeg zijn mijn lippen perfect gedekt, en intens rood. De lipstick geeft mijn lippen een heel subtiele glans, en hij voelt ook heerlijk zacht aan.

En dit is de volledige look, met de PurePressed Powder Blush, de Eyeshadow Kit en de PureMoist Lipstick. Alledrie de producten zijn erg fijn en geven een mooi resultaat.

Conclusie

Ik vind ze alweer heel fijn, de nieuwe producten van Jane Iredale. De verpakkingen zorgden ervoor dat ik op slag verliefd werd, en ook de kwaliteit liet zeker niet te wensen over. De Eye Shadow Kit heeft de perfecte combinatie aan tinten om een everyday en neutrale look te maken, en de oogschaduws zijn zacht en goed gepigmenteerd. Ook de PurePressed Powder Blush heeft een erg zachte textuur en de kleur is ideaal voor de wat lichtere huidjes. De lipstick, ten slotte, is een van de meest rode lipsticks die ik ooit heb geprobeerd, en is fel gepigmenteerd, brengt prachtig aan en zit heerlijk comfortabel op mijn lippen.

Gebruik jij de producten van Jane Iredale?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

24 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.