Maybelline Master Camo Color Correcting Pens

Mijn huidverzorging staat op punt, maar toch zijn er wat verkleuringen te zien op mijn huid. Geen probleem, want met een fijne corrector krijg je vlekjes gemakkelijk weg, en zeker met de Maybelline Master Camo Color Correcting Pens. Maybelline bracht zes correctors uit, die alle imperfecties met gemak weg zouden kunnen krijgen. Ik probeerde drie kleurtjes alvast uit, en vandaag lees je wat ik ervan vind! Lees snel verder. 

Corrector of concealer?

Wat is nu eigenlijk het verschil tussen een corrector en een concealer? Op zich doen ze een beetje hetzelfde: kleine oneffenheden bedekken. Maar het verschil zit hem voornamelijk in de kleur. Een concealer heeft meestal dezelfde kleur als je foundation, of een tintje lichter, terwijl een corrector een heel andere kleur heeft. Een corrector heeft meestal de tegenovergestelde kleur van de imperfecties die je wil verbergen. Door tegengestelde kleuren te gebruiken kan je de kleur in je gezicht in balans brengen. Zo zijn de zes kleuren van de Maybelline Master Camo Color Correcting Pens:

  • 10 – Green: tegen roodheden;
  • 20 – Blue: tegen geelheden;
  • 30 – Pink: tegen een doffe teint, voor de lichte huid;
  • 40 – Yellow: tegen een doffe teint, voor de licht-medium huid;
  • 50 – Apricot: tegen wallen, voor de lichte huid;
  • 60 – Red: tegen wallen, voor de licht-medium huid.

Een corrector breng je aan voor je foundation, op een schone huid. Na de corrector breng je je foundation aan om de kleur weer te neutraliseren.

Ik kreeg drie van de zes kleuren opgestuurd: Yellow, Green en Pink. Ik heb best wel wat roodheden in mijn huid, dus Green zal zeker verschil maken, maar van donkere kringen heb ik niet enorm veel last. Toch vind ik dat een corrector vaak een heel fris effect kan geven, dus ik probeer ze graag uit!

De pennetjes zien er niet enkel heel schattig uit, maar werken ook fijn. Je draait aan de onderkant en bovenaan komt er wat product uit de sponsapplicatortjes.

Dit zijn de swatches (Pink – Green – Yellow). De Maybelline Master Camo Color Correcting Pens zijn erg dekkend, en dat is fijn! Ook de kleur is perfect, pastelkleurtjes maken mij altijd zo blij! De applicators zorgen voor een mooi egaal effect bij het aanbrengen, ze voegen echt wat toe aan het product. Dat gebeurt niet vaak bij de bijgevoegde applicators!

Op de foto hierboven draag ik geen makeup. Ik heb wel wimperextensions, jeej!

Ik heb vooral wat roodheid rond mijn neus en op mijn kin, dat wil ik graag neutraliseren!

Hier zie je de Maybelline Master Camo Color Correcting Pens in volle glorie!

Ik heb Green aangebracht op mijn kin en rond mijn neus, om de roodheid te neutraliseren. Onder mijn linkeroog (rechts op de foto) bracht ik Yellow aan, en onder mijn rechteroog (links op de foto) bracht ik Pink aan.

Het aanbrengen gaat echt heel fijn, dankzij de applicators. Op zich zou je de correctors zelfs kunnen blenden met de applicator, maar ik vind het fijner op het met mijn vingers te doen.

En zo ziet mijn huid eruit als ik de Maybelline Master Camo Color Correcting Pens heb geblend.

Het effect is erg mooi, en doordat de kleuren niet té fel zijn blenden ze mooi samen met mijn huid. Ik ben echt onder de indruk van het resultaat, het lijkt wel alsof mijn huid er zo perfect uitziet van nature! Green vind ik enorm goed zijn werk gedaan hebben, mijn roodheid rond mijn neus en op mijn kin lijkt wel helemaal verdwenen. Pink (links op de foto) vind ik het minste effect geven, maar dat komt wellicht omdat de kleur nét wat te licht is voor mijn huid. Het heeft mijn blik wel opgefrist, maar ik vind het resultaat onder mijn linkeroog toch nét wat mooier, want Yellow geeft me echt dat highlight effect.

Conclusie

Ik ben erg tevreden van de Maybelline Master Camo Color Correcting Pens. Ze bedekken imperfecties goed, brengen heel fijn aan en geven een prachtig natuurlijk resultaat. Voor mij is Pink nét wat te licht, dus mijn favorieten zijn Yellow en Green. De Maybelline Master Camo Color Correcting Pens zijn exclusief verkrijgbaar bij Di voor €8,99. Ga ze zeker eens bekijken, want ik vind ze erg fijn!

Gebruik jij een corrector? Of eerder een concealer?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

8 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.