Outfit: Flower Trousers

Ik hou van losse broeken, en al helemaal als er een printje op staat. Ze zitten super comfy, en ze zien er ook zo stijlvol uit. Toen ik in Hongarije was, ben ik gaan shoppen en bij H&M vond ik de perfecte bloemenbroek. Ik moest geen moment nadenken, en ik stond meteen aan de kassa. Vandaag wil ik hem ook graag aan je laten zien, dus als je ook zo benieuwd bent naar hoe ik mijn flower trousers heb gestyled, lees dan snel verder!

Zoals ik hierboven al vertelde komt mij broek van de H&M. Meestal ga ik enkel naar de H&M voor basics, maar deze kon ik gewoon niet laten liggen. Er was trouwens ook een matching hemd dat bij de broek hoorde, maar ik vond dat de broek in combinatie met het hemd er nét wat te pyjama-achtig uitzag. De stof is echt heerlijk zacht, en het voelt stiekem alsof ik nog in mijn pyjama rondloop! Love it!

Mijn top is echt al super oud, en ik denk dat ik het ooit kocht bij Pull & Bear – dat was vroeger echt mijn favoriete winkel. Het is gewoon een basic tank-top, die ik vaak draag als ik andere, wat meer opvallende items draag.

Het gele jasje dat ik draag kocht ik bij Bershka. Ik vond het zo’n leuk jasje, en in de solden was het extra voordelig, dus ik nam het meteen in het geel én in het blauw mee. Moet kunnen, vind ik!

Mijn hoedje is stiekem helemaal niet van mij, maar van mijn zus. Ze vond het bij de Kringwinkel, en het is echt cute. De donkerblauwe kleur maakt het hoedje erg hip maar herfstig. Een hoed maakt een outfit altijd zo af, vind ik. Goed gevonden, Floortje!

De schoenen die ik draag zijn zo mooi! Ze zijn van Fabulous Fabs en het zijn echt de perfecte laarsjes. Ik hou van khaki en donkergroen, en de studs op de zijkanten maken ze hélemaal af. Ideale laarsjes voor de herfst.

Broek: H&M // Top: Pull & Bear // Jasje: Bershka // Hoedje: Kringwinkel // Schoenen: Fabulous Fabs
Wat vind jij van losse broeken?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.