DKNY Nectar Love

DKNY ken ik uiteraard van de heerlijke appelgeur Be Delicious, die vroeger zo enorm populair was. Ik herinner het me nog: alle meisjes van mijn klas hadden hem! Na dit prachtige cultproduct kwamen er nog veel andere parfums uit, en onlangs lanceerde DKNY het heerlijke Nectar Love, een fruitige geur die is geïnspireerd op honing. Ik probeerde het parfum uit, en vandaag deel ik graag met je wat ik van de geur vond. Lees snel verder als jij ook zo benieuwd bent naar de DKNY Nectar Love!

DKNY Nectar Love is een heerlijk zoete geur die een ode brengt aan de bloemetjes en de bijtjes. Met noten als honingraat en héél veel bloemen is het de perfecte zomergeur. Oké, het is al herfst, maar wie zegt dat we dan geen vleugje zomer kunnen opsprayen?

Het flesje ziet er ontzettend schattig uit, met de warme, gouden kleur en het schattige bijtje op de dop. De look van de flacon past enorm goed bij de geur: warm, luxe en schattig zoet! Ik hou ervan als het parfum flesje mooi is, dat geeft het voor mij altijd wat extra waarde.

Topnoten

 • Gele fresia
 • Mandarijn
 • Grapefruit
 • Nectarine
 • Solar Salicylates (een ingrediënt dat de geur warmer en open maakt)

Hartnoten

 • Jasmijn
 • Lelie
 • Oranjebloesem
 • Mirabelle

Basisnoten

 • Honingraat
 • Neroli extract
 • Cederhout
 • Vanille
 • Muskus

De noten die het sterkst naar voor komen bij DKNY Nectar Love zijn voor mij in de eerste plaats honing en nectarine. De geur is zoet en warm, en zowel bloemig als fruitig. De slogan van het parfum is Be Irresistible, en ja: dat is hij zeker!

Conclusie

Ben jij ook hélemaal nog niet klaar voor de herfst, en heb je nog een klein beetje zomer nodig in je leven – net als ik? Dan is DKNY Nectar Love een uitstekende keuze. De geur is warm, zoet en zomers, en hij doet sterk denken aan bloemen en fruit, en vooral aan honing! Dit is voor mij de perfecte everyday geur, hij is heerlijk!

Hou jij van dit soort warme geuren?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.