Silkesnaps September 2017: Wimperextensions, Spanje, Laundry Day

Wow, het is al herfst! Het lijkt alsof elke maand weer sneller gaat dan de vorige. Ik dacht dat augustus de beste maand van het jaar zou worden, maar september moet ook zeker niet onderdoen. Ik heb ontzettend veel leuke dingen gedaan, en ik ben zelfs op reis geweest. Kortom: het was zalig. Lees snel verder als je wil weten wat ik zoal heb gedaan in september! 

Push & Pull Mechelen

September begon voor mij met een superleuk event. Ik mocht een bezoekje brengen aan Push & Pull in Maasmechelen, en daar werden de trends voor de herfst voorgesteld. Ik droeg mijn favoriete rode jurkje van Mohito!

Op het event moesten we ook zelf een outfit samenstellen, en mochten we op de foto! Dit is de outfit die ik uitkoos. Het vestje vond ik té mooi om te laten liggen, dus dat nam ik mee naar huis.

Nikola ging mee en we genoten van heerlijke hapjes en zalige drankjes!

Laundry Day

Door Bacardi werden we uitgenodigd om een kijkje te gaan nemen op Laundry Day. Ik wist niet goed wat ik ervan moest verwachten, want ik was er een paar jaar geleden ook geweest en het zag er helemaal anders uit. Het was superleuk, want het weer zat mee en de muziek was heel goed!

We mochten binnen in de VIP lounge, die een uitzicht had over zowat het hele festival. Het was zalig!

BVLGARI Goldea Roman Nights

Zondag konden we uitrusten, en maandag hadden we alweer wat op de planning, want ik had een aantal afspraken, en ’s avonds moest ik naar Brussel om de nieuwe geur van BVLGARI te gaan ontdekken. Je ziet hem snel voorbijkomen op mijn blog!

Michael Kors Sexy Ruby

[easy-image-collage id=14921]

Alsof ik nog niet lekker genoeg rook, werd ik ook uitgenodigd om naar de launch van de nieuwe Michael Kors geur te gaan. We werden héérlijk verwend met een driegangenmenu waarin de noten van het parfum verwerkt zaten. Alles was verrukkelijk!

En dit is al een best-wel-onscherpe preview van Sexy Ruby! Binnenkort meer over dit parfum.

Escape room

Op 18 September was een van mijn vriendinnen, Laura, jarig. Ze besloot een verjaardagsfeestje te geven en nam ons mee om een escape room in Antwerpen te proberen. Ik was superbang op voorhand, maar het was echt keileuk!

Even een selfie, inclusief twee duckfaces, voordat we gingen dansen in de stad!

Sleek, OGX, ImpreSS

Als er nieuwe makeup uitgebracht wordt, ben ik graag van de partij. Hierboven zie je het nieuwe Sleek highlighter palette met zachte pastelkleurtjes. Op de lancering werden ook de producten van OGX en ImpreSS voorgesteld. Een erg interessante avond.

Wimperextensions

[easy-image-collage id=14928]

 

En eindelijk was het zover: voor het eerst in mijn leven liet ik wimperextensions zetten. Hierboven het resultaat, maar uiteraard schrijf ik er nog een uitgebreide blogpost over. Laat me maar weten als je nog specifieke vragen hebt over wimperextensions!

Naar Spanje met Licor 43

Met Licor 43 mocht ik een paar dagen naar San Sebastian in Spanje, om het filmfestival mee te maken en te proeven van de cultuur. Het was ongelooflijk fijn, en binnenkort deel ik graag alle foto’s en verhalen. Hierboven een selfie met alle andere girls!

Ik kende het drankje wel al voordat ik vertrok, maar we leerden Licor 43 op een heel andere manier kennen. Er zijn zo veel verschillende manieren om het te drinken, en ik vond alles heerlijk!

En verder…

Ik heb mijn OnePlus al een paar maanden, en ik wil hem graag nog zo lang mogelijk houden. Daarom bestelde ik deze Rhinoshield, dat is een case die rond mijn smartphone zit. Ik vind hem heel fijn. Ik heb hem nog niet heel goed kunnen proberen, want ik heb mijn smartphone nog niet laten vallen, maar hij geeft me wel veel vertrouwen.

In september zijn mijn ouders ook een paar dagen op reis geweest, en Bruno moest thuisblijven. Daarom was hij heel knuffelig en kwam hij vaak op mijn schoot zitten. Dat vond ik niet erg, want knuffelen vind ik leuk!

Deze maand wou iedereen bij mij thuis bij mij op schoot, want ook Zizip kwam regelmatig langs terwijl ik aan het werken was.

Deze maand ben ik ook heel vaak gaan eten. Mijn favoriete maaltijd is salade met scampi, daar kan ik echt van genieten!

Ineens waren er superveel koffie capsules, en omdat ik het thuis wat wou opruimen, heb ik ze allemaal gerangschikt. Ik vind dit er zo leuk en satisfying uitzien!

Om af te sluiten nog een laatste foto van Bruno. Hier zit hij op de schoot van mijn papa, en zijn pootje hangt zo grappig; dat moest ik even vastleggen.

Wat heb jij zoal meegemaakt de voorbije maand?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.