Maybelline SuperStay Matte Ink

Matte lipstick maakt mij blij, en al zeker als ze heel goed blijven zitten! Als er een product is dat belooft om 16 uur te blijven zitten en een intens pigment heeft moét ik dat dan ook meteen uitproberen. De Maybelline SuperStay Matte Ink liquid lipsticks zagen er zo leuk uit, en als ze ook hun beloftes kunnen nakomen ben ik helemaal fan. Vandaag probeer ik drie van de tien kleurtjes uit. Ben jij ook zo benieuwd? Lees dan snel verder! 

Ik ben echt heel erg fan van de verpakkingen. Ze zijn speels door hun vormgeving, en de hulsjes hebben dezelfde kleur als de lipsticks zelf. Dat laatste vind ik superfijn, want zo weet je meteen welke kleur je vast hebt. Ik probeer vandaag drie van de tien kleurtjes uit. Van links naar rechts zie je:

  • 25 Heroine
  • 35 Creator
  • 10 Dreamer

Heroine

Heroine is een prachtige rode kleur, en ik hou van rode lipsticks! Dit kan gewoon niet misgaan, denk ik.

En wauw, wat een mooi resultaat! Mijn lippen zijn met één laagje intens rood, en de kleur is erg dekkend en sterk gepigmenteerd.

De kleur vind ik al fantastisch, de kwaliteit is ook erg fijn, en het fijnste moet nog komen: ik moest uiteraard testen of de lipstick ook echt zo goed bleef zitten. Ik vertel je met plezier dat de lipstick de test met glans heeft doorstaan. Ik moest zelfs écht moeite doen om de lipstick er op het einde van de dag af te krijgen.

Creator

Paarse lipstick draag ik zelf bijna nooit, maar deze tint ziet er erg veelbelovend uit. Gewaagd, maar daar hou ik wel van.

Ook Creator is erg gepigmenteerd en dekt mooi. Ik hou wel van dit koele kleurtje.

De dekking is niet honderd procent egaal, maar ik vind de tint wel erg mooi. Hij is niet heel draagbaar, maar ik vind hem wel erg stijlvol staan.

Dreamer

De laatste kleur die ik probeer is Dreamer, een erg licht, koel roze kleurtje. Ik hou wel van roze, maar op mijn lippen ben ik niet altijd fan van roze tintjes.

Ook Dreamer is erg gepigmenteerd en prachtig mat. Ik vind het wel moeilijk om de lipstick helemaal egaal aan te brengen, maar op zich zie je dat van ver niet zo hard.

Ik vind de dekking van Dreamer wel heel goed, want de kleur is wat lichter dan mijn eigen lippen en toch bedekt hij alles goed! De Maybelline SuperStay Matte Ink liquid lipsticks hebben me echt wel overtuigd, ze zijn zo fijn!

Conclusie

Wauw, de Maybelline SuperStay Matte Ink liquid lipsticks zijn niet enkel heel fijn van pigment en dekking, maar ze blijven ook echt héél erg goed zitten. Ik droeg Heroine de hele dag door, en ’s avonds zat alles er nog volledig perfect op, en ik moest zelfs echt moeite doen om de lipstick van mijn lippen te krijgen. Mijn favoriete kleur is echt wel Heroine, de rode tint, die is echt supermooi. Ik kan niet wachten om de andere kleuren uit te proberen!

Draag jij het liefst matte of glanzende lipstick?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

17 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.