Een Einde Aan Wallen met Jeunesse Instantly Ageless

Het is een frustratie bij ontzettend veel vrouwen: wallen. Donkere kringen en zakjes onder de ogen, het ziet er gewoon echt niet fris uit. Er zijn veel dingen die je ertegen kan doen – door bijvoorbeeld de juiste huidverzorging te gebruiken kan je wallen verminderen – maar soms heb je er gewoon echt last van. Vooral op de wat rijpere huid zijn wallen zichtbaar. Onlangs vond ik een wondermiddeltje tegen wallen, en vandaag wil ik het graag met je delen. Lees snel verder als je ook benieuwd bent! 

Jeunesse is een merk dat streeft naar een jongere, gezonde huid voor iedereen. Ze hebben een aantal producten waarmee je je huid jong houdt, en doet stralen, maar ze hebben ook foundations en producten voor het lichaam. Ik probeerde twee van hun producten uit: de Instantly Ageless en het Luminesce Cellular Rejuvenation Serum.

Serums vind ik superleuk om te gebruiken, en dit Luminesce Cellular Rejuvenation Serum ziet er prachtig en veelbelovend uit. Het serum zou fijne lijntjes en rimpeltjes minder zichtbaar maken, en je huid een gezonde glow geven.

Ik heb het serum een tijdje gebruikt, en ik bracht het steeds aan voor mijn dagcrème. Ik hou ervan om een extra stap toe te voegen aan mijn routine, en al helemaal als het ook echt effect heeft. Dit serum is ontzettend licht, hydrateert mijn huid en geeft het een echte boost. De verpakking is ook echt supermooi, ik hou van het flesje.

Dit is een tube van de Jeunesse Instantly Ageless. Het is een soort booster die je aanbrengt op rimpeltjes en poriën, en die de probleemzones in een paar minuten doet verdwijnen. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar als ik de video’s bekijk van het resultaat, dacht ik meteen: wat een wondermiddel.

Als je een doos aanschaft krijg je tien van deze tubes. Met één tube doe je zo’n 3 à 5 keer, dus je doet er zeker lang mee.

Ik heb aan mijn mama gevraagd of ze model wou zitten voor de Jeunesse Instantly Ageless crème.

Dit is hoe mijn mama haar ogen eruitzien zonder de Jeunesse Instantly Ageless. Ze heeft geen al te harde wallen, maar er zijn wel wat fijne lijntjes zichtbaar en er is een beetje zwelling onder haar oog.

De Instantly Ageless werkt als volgt: je brengt een heel klein beetje van de crème aan op het gebied dat je wil aanpakken, je laat het drogen en vervolgens zijn fijne lijntjes en poriën weg. Ik bracht dus de Instantly Ageless aan onder de ogen van mijn mama, en gebruikte een waaier om de crème droog te blazen.

En dit is hoe het eruitziet na een paar minuten. Wat een verschil, hé!

De huid rond de ogen ziet er glad en strak uit, en de blik ziet er opeens een heel stuk frisser uit. De lijntjes onder haar ogen zijn verdwenen en van “zakjes” onder de ogen is er al helemaal geen sprake meer.

Hier nogmaals het verschil dat de Jeunesse Instantly Ageless maakte op de huid van mijn mama. Ik vind het verschil echt indrukwekkend. Mijn mama heeft niet heel veel last van wallen, dus ik vraag me af hoe hij werkt bij iemand die echt van die “zakjes” onder z’n ogen heeft. Ja, hoor: de Jeunesse Instantly Ageless is een echt wondermiddel.

Conclusie

Mijn eerste kennismaking met het merk Jeunesse is echt heel positief. Het serum gebruik ik heel graag, en ik voel echt dat het een verschil maakt. Maar de Instantly Ageless is al helemaal fantastisch, het doet rimpels en fijne lijntjes in een paar minuten verdwijnen, en voelt heerlijk zacht aan op de huid. Ik ben zo onder de indruk van dit product!

De producten van Jeunesse zijn online verkrijgbaar, klik hier om naar de webshop te gaan.

Heb jij last van wallen? Zou dit product iets voor jou zijn?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

11 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.