Outfit: Pink & Love

Ik hou van roze en ik hou van matchende items. Wat is er daarom perfecter dan een outfit die bijna helemaal roze is? Ik vond een superleuke lichtroze broek, die ik combineerde met een roze blazer. Tegenwoordig kan ik geen genoeg krijgen van alles wat roze is, en daarom is dit ongetwijfeld een van mijn favoriete outfits. Vandaag toon ik je mijn pink-inspired outfit, en er is zelfs een speciale “gast”. Lees snel verder. 

Wat is de auto een prachtig accessoire, hé! Het is de Mercedes AMG GT C Coupé, en wauw: hij is echt prachtig. Jammer genoeg is hij niet van mij, maar ik mocht er wel een paar dagen mee rondrijden. Ik vind dat hij wel bij mij past, wat vind jij?

Mijn blazer is van Kiomi en ik bestelde hem online. Ik vind het fantastisch om online te shoppen, maar deze keer was ik een heel klein beetje teleurgesteld omdat de kleur op het scherm er wat anders uitzag dan in het echt. Verder vind ik het wel een prachtige blazer: hij past perfect en ziet er echt mooi uit.

De broek die ik ermee combineerde is van Dorothy Perkins. Het is zo’n mooie broek, de stof is een klein beetje doorzichtig, maar zo zacht en luchtig.

Ik droeg ook mijn witte hemd van WE. Een wit hemd is zo’n musthave, maar ik had er superlang geen – heel erg, I know. Ik besloot dus om er eentje toe te voegen aan mijn garderobe en hij past echt perfect. Heerlijk!

Om de outfit wat meer casual te maken droeg ik mijn Vans Old Skool sneakers. Ze zitten supergoed en zien er heel cool uit, vind ik. Ik draag ze echt heel erg vaak, het is een van mijn favoriete paar schoenen.

Mijn zonnebril is van Bril Op Je Hoofd. Ja, het heet echt zo. Hij is supercool, roze, en erg budgetproof; alles wat een bril moet hebben, dus. Een favoriet.

Blazer: Kiomi // Broek: Dorothy Perkins // Hemd: WE // Sneakers: Vans // Zonnebril: Bril Op Je Hoofd
Wat vind jij van deze outfit?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

22 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.