Mijn Trip Naar San Sebastian met Licor 43

Een paar weken geleden mocht ik met Licor 43 naar San Sebastian om te proeven van de Spaanse “passie” en het San Sebastian film festival mee te maken. Het werden een paar onvergetelijke dagen, met prachtige plekken, leuke mensen, heerlijk eten en verrukkelijke cocktails. Licor 43 nodigde me uit om 43 Hours Of Passion te ervaren, en dat deed ik. Vandaag vertel ik je wat ik allemaal heb gedaan in Spanje, en toon ik je héél veel foto’s. Lees snel verder voor mijn reisverslag! 

Dag 1: Aankomen, Bilbao, San Sebastian

Ik vind het altijd spannend om het vliegtuig te nemen, en al helemaal als ik dat alleen doe! Gelukkig verliep alles volgens plan, en is er niets misgegaan.

Tatiana van Licor 43 haalde me op van de luchthaven in Bilbao, en ze nam me mee naar het centrum. Omdat we moesten wachten op de andere influencers die wat later zouden aankomen kreeg ik een korte rondleiding van de stad.

Maar eerst: pintxos! Ik proefde een paar pintxos – een soort van tapas, maar eerder op een stukje brood, denk ik – en ze waren echt superlekker.

Ik wou ontzettend graag het Guggenheim museum zien, dat vind ik zo’n prachtig gebouw. Voor het museum staat deze super schattige bloemensculptuur van een doggo.

En wauw, het museum zelf is zo indrukwekkend in het echt! Ik kan alvast iets van mijn bucket list schrappen!

Eens we de andere hadden opgepikt gingen we naar San Sebastian, en in het hotel stonden deze heerlijke drankjes voor me klaar!

Dag 2: Rondleiding San Sebastian, Film Festival

[easy-image-collage id=15035]

De tweede dag kregen we een rondleiding in San Sebastian, en gingen we enkele leuke winkeltjes binnen. San Sebastian is echt prachtig!

[easy-image-collage id=15037]

We liepen door de smalle straatjes en ik genoot van de zon. ’s Middags gingen we lunchen, en het is in San Sebastian zo wat de gewoonte om van de ene bar naar de andere te gaan en op elke plek wat kleine hapjes te eten. Alles was superlekker, en uiteraard sloten we af met een lekkere koffie met Licor 43!

Goedgekeurd!

Dit is trouwens iedereen die mee was  naar San Sebastian. Van links naar rechts zie je Julie (@JulieVonLyck), een influencer uit Denemarken, Elsa (@elsaekman) en Nadia (@nadiakandil) uit Zweden, daarnaast sta ik en helemaal rechts zie je Josune (@samivida) die in Spanje woont.

[easy-image-collage id=15038]

’s Avonds gingen we naar de openingsceremonie van het San Sebastian filmfestival. Ik droeg een glitterjurk en mijn schoenen van VeBe Design. Na de ceremonie gingen we ook naar het avondfeest, het was fantastisch!

Dag 3: Boottocht, cocktailworkshop

[easy-image-collage id=15039]

De dag na het feest was niemand echt heel fris ’s ochtends, dus begonnen we de dag rustig met een boottochtje. Het weer was heerlijk, en ik heb echt genoten.

[easy-image-collage id=15040]

Na de boottocht hadden we een weer overheerlijke lunch, en daarna werd er een cocktailworkshop gehouden. We maakten drie cocktails met Licor 43, en ik vond ze alledrie super lekker.

Na de workshop gingen we nog even terug naar het hotel, waar ik nog een beetje heb gewerkt, en dan was het tijd om de trip af te sluiten met een diner.

Nog even een selfie met de héle groep!

Dag 4: Naar huis

En dan was het alweer tijd om naar huis te gaan. ’s Ochtends vertrokken we van San Sebastian naar Bilbao om daar het vliegtuig te nemen.

Ben jij al in San Sebastian geweest?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.